Přejít k hlavnímu obsahu
David Pomahač -

Na kafe s Davidem Pomahačem #108: Jindřich Pavliš (Clarinet Factory)

Nové album Towers kvartetu Clarinet Factory je hodně imaginativní a když se mu oddáte, vezme vás na cestu snad po všech zákoutích vaší představivosti a emocí. Samozřejmě už pak tuhle desku z uší nedostanete, což je přesně to, co vám má hudba přinést.

Rozhovor s Jindřichem Pavlišem o vášni, klarinetu a archeologii.

Kapelník Clarinet Factory Jindřich Pavliš mi v rozhovoru prozradil dost o vzniku alba, o fungování uvnitř kapely, ale i o tom, co ho k hudbě přivedlo a jak mu hudba obohacuje život.

Clarinet Factory je česká hudební skupina, klarinetový kvartet z Prahy, který koncertuje po celém světě. Jeho členy jsou Jindřich Pavliš, Luděk Boura, Vojtěch Nýdl a Petr „Pepíno“ Valášek.

 

Sledujte podcast Na kafe s Davidem Pomahačem na Instagramu.

Podcast vzniká s podporou našeho partnera LD Systems, na jehož špičkovou audiotechniku pořad nahráváme. Inovativní výrobky této značky doporučujeme – ať už se jedná o sluchátka, mikrofony, reproboxy, zesilovače, ozvučovací sestavy nebo třeba bezdrátové systémy.

Tagy Na kafe s Davidem Pomahačem Clarinet Factory Jindřich Pavliš Vojtěch Nýdl Luděk Boura Petr „Pepíno“ Valášek David Pomahač LD Systems Podcast

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám prosím vědět na e-mail redakce@frontman.cz.

David Pomahač | Foto: Tomas Carl Allen
Kytarista a zpěvák. Dříve polovina Kieslowski, hrál jsem také s Martinem Tvrdým, v Bez peří, Houpacích koních, s Xavierem Baumaxou a dalšími. V roce 2020 jsem vydal svou první sólovou desku Do tmy je daleko. Ze křtu desky, který proběhl den před prvním lockdownem, vyšel živák…
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY