Šlágr Premium vysílá v DVB-T2 multiplexu 24

středa, 1. května 2024, 07:25 Aktuality, TV MediaGuru

Součástí nabídky celoplošného DVB-T2 multiplexu 24 je od 1. května také stanice Šlágr Premium, doposud šířená pouze v placených službách.

Společnost Digital Broadcasting informuje o chystaných nových kanálech

Společnost Digital Broadcasting informuje o chystaných nových kanálech

Šlágr Premium je dvacátou programovou pozicí dostupnou v celoplošné televizní síti společnosti Digital Broadcasting. Vedle tohoto tematického kanálu se v DVB-T2 multiplexu 24 objevily také předvolby DB Test 1 a DB Test 2. Na nich operátor informuje, že zde pro diváky připravuje nový televizní program. Lze předpokládat, že jedna z nich je určena pro novou celoplošnou televizi OK TV, která se představí na tiskové konferenci v úterý 7. května. MediaGuru bude na místě.

DVB-T2 multiplexu 24 v současné době šíří již všechny tři programy pod hlavičkou Šlágr, respektive Šláger, protože stanice jsou kontrolovány slovenským regulátorem a mají tamní licenci. Šláger Originál a Šláger Muzika doplnil nově i Šláger Premium. Poslední zmiňovaná stanice byla doposud určena pouze pro distribuci v placených službách, byť byla k dispozici bezplatně online. Šláger Premium vysílá ve standardním rozlišení 960x540p, k dispozici je i programový průvodce.

-lukpol-