Stifler a spol. znovu na streamu! Prcičky včetně Školního srazu budou online už v pátek

Zdroj: Universal Pictures

Série, která nám nadělila zatím asi nejvíc filmů o tom samém a přesto si paradoxně drží úroveň, to je úkaz nevídaný. V současnosti je partička čtyř kamarádů ze střední již natolik legendární, že každý zná alespoň jejich jména. A pokud ne, může to koncem týdne napravit, protože hlavní série, bohužel bez prvního dílu, zakotví na HBO Max.

Jim, Oz, Kevin, Finch a Stifler se dostaví na HBO Max v pátek 3. května. K dispozici budou druhý, třetí a osmý film, který v roce 2012 úspěšně navázal na původní trilogii. Neuvedení prvního snímku zamrzí také vzhledem k tomu, že ho v současné době není možné zhlédnout na žádné jiné streamovací službě.

Čtěte také: Netflix v květnu aneb 10 nejočekávanějších novinek

Hlavním cílem v každém z jejich dobrodružství je ulovit tu správnou holku, slušně řečeno. A to se nikdy neobejde bez alespoň jedné pípy, celé kupy dalších lidí, epických hlášek a zábavy. Takřka kultovní série provázela studentským životem nejednu generaci a mezi všemi se stala velice oblíbenou. Školní sraz, který vznikl po devíti letech od trojky, se dokonce stal nejlépe hodnoceným dílem a to zcela právem.

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Je skvělé vidět všechny ty staré známé zase pohromadě. Referencí na původní trilogii je tak akorát a nikdo z hlavních představitelů si ani po těch všech letech nedělá ostudu. I když už jsou postavy dospělé a vedou jiné životy než dřív, tak až se sejdou, budou tropit stejné hlouposti, jako kdyby jim bylo zase dvacet. Což je rozhodně jedna z nejlepších věcí na Školním srazu. Všichni tihle dospělí lidé, kteří mají rodiny, práci a starosti se znovu stávají na dvě hodinky mladými a neskutečně zábavnými společníky. Kadence gagů je obrovská, ne poměry dnešních teen-komedií až zázračná. Tak či onak, Školní sraz je jedna z nejzábavnějších komedií poslední doby. A to jako fakt!