Dara Rolins měla za svůj život několik zásadních vztahů a v několika z nich dostala velmi nepříjemnou životní lekci.

První slavný muž, se kterým zpěvačka randila, ji doslova vrazil nůž do zad. Přelétavý umělec Sagvan Tofi totiž současně s ní chodil také s modelkou Simonou Krainovou a veliké lásky byl ze dne na den konec.


Rolins se ale příliš nepoučila a do života si záhy pustila ženatého hokejistu Jaroslava Bednáře. Dvojice spolu randila dva roky a to, že se sportovec celou dobu nebyl schopný rozvést zpěvačce pochopitelně vadilo.

"Netrápím se. Spíš je mi líto, že se trápí on. Mohlo to být dávno vyřešené, Jára už mohl mít klid a čas na svou šestiletou dceru. Na našem vztahu to ale nic nemění," postěžovala si tehdy Dara Idnesu.

Nakonec ale Rolins došla trpělivost a s Bednářem se rozešla. Netrvalo dlouho a Dara začala chodit se zpěvákem kapely Wohnout Matějem Homolou.

Ani společná dcera Laura ovšem nedokázala dvojici udržet pohromadě a jejich vztah se rozpadl, tentokrát kvůli nevěře hudebníka, který se nechal nafotit s milenkou přímo při činu.

Velikou láskou Dary byl raper Patrik Vrbovský alias Rytmus, se kterým byla sedm let. Rozpad vztahu ovšem neproběhl zrovna v přátelském duchu a dvojice se vzájemně obviňovala a urážela i měsíce po rozchodu.

To, co předtím milovali, začali nesnášet

S odstupem času zpěvačka tvrdí, že nejspíš přišla na to, proč jí většina vztahů nevyšla. „Většinou se mi stalo, že muži, se kterými jsem byla, přesně to, co na mě milovali, po určité době začali nesnášet,“ vysvětlila v rozhovoru pro TV Pravda.

„Stalo se mi to několikrát. Připadalo mi to vlastně vtipné, úsměvné, než že by mě to vytáčelo. Kroutila jsem hlavou a říkala jsem si, že už se zase opakuje ten samý příběh. To, kvůli čemu mě miluješ, mi teď podáváš jako výčitku,“ tvrdí umělkyně a věří, že její aktuální partner Pavel Nedvěd je jiný a příběhy z minulosti se již nebudou opakovat.

Jelikož je Nedvěd také velmi pracovně vytížený, podle Rolins prý nehrozí, že by jí toto mohl v budoucnu vyčítat, podobně jako její bývalí partneři. Naopak si hrdličky prý o to více váží jakékoliv společné chvilky.

„Ani já mu nevyčítám, že je v práci v sobotu, v neděli, do pěti, do šesti, že je neustále v pohybu a cestuje. Že ho nemám stále za zadkem – jako on nemá za zadkem mě. I když jsou chvíle, kdy si voláme, toužíme po sobě a zároveň je nám smutno, umíme s tím pracovat a je to pro nás přirozené,“ uzavřela Dara.

Související články