Společnost Huawei 7. května představí GoPaint – zbrusu novou aplikaci pro malování, která zajistí zábavu z tvoření velké spoustě lidí

Společnost Huawei uvede na trh vlastní novou aplikaci pro malování s názvem GoPaint, která je určena pro tablety. Oficiální účet společnosti Huawei také zahájil zkušební kolo aplikace GoPaint, u kterého poznamenal: „Tvorba začíná tady! Senzační aplikace GoPaint od společnosti Huawei se blíží – uvidíme se 7. května! " Z informačních zdrojů vyplývá, že je aplikace vybavena množstvím štětců a přináší snadno použitelné funkce pro malování.

Společnost Huawei jako vůbec první mezi výrobci chytrých zařízení uvedla na trh vlastní aplikaci pro malování, při jejíž tvorbě zjišťovala poznatky o rozmanitých potřebách spotřebitelů. Společnost Huawei se řídí hlavním konceptem označovaným jako „Tvorba krásy" a doufá, že skrze technologické inovace podpoří uživatelský zážitek a umožní každému naplno si užít radost z tvorby. Od roku 2023, kdy společnost Huawei zahájila celosvětovou tvůrčí činnost GoPaint, se do ní zapojilo velké množství tvůrců ze všech koutů světa. Aby mohla společnost Huawei poskytnout více uživatelům příjemný zážitek z umělecké tvorby, vyvinula a uvedla na trh profesionální a snadno použitelnou aplikaci GoPaint, která ještě více zvyšuje atraktivitu tabletů Huawei v kreativní oblasti a zlepšuje zážitek z kreslení a tvorby na tabletech Huawei.

Během desítek let zkušeností na trhu s tablety nashromáždila společnost Huawei silnou hardwarovou technickou sílu a vyvinula vlastní špičkové technologie pro tablety. Uvedla na trh řadu oblíbených produktů, včetně 13,2" tabletu HUAWEI MatePad Pro, který je vybaven prvním velkým flexibilním OLED displejem na trhu a spolupracuje s tužkou HUAWEI M-Pencil (3. generace) využívající technologii NearLink, která dokáže snímat více než 10.000 úrovní tlaku. Integrací této aplikace a inovativní hardwarově-softwarové architektury chce společnost Huawei vytvořit oblast tvorby plné bohatých softwarových a hardwarových možností i fantastických akcí – a vydláždit tak cestu jakožto průkopník ve světě tvorby.

Společnost Huawei uvede aplikaci GoPaint na trh 7. května na akci HUAWEI Innovative Product Launch. Tato aplikace přináší řadu špičkových nástrojů pro malování. Mělo by zaznít i to, že na vývoji aplikace spolupracovala společnost Huawei se špičkovým uměleckým týmem, a v aplikaci je k dispozici velké množství štětců i řada chytrých a praktických nástrojů pro malování. Aplikace je velmi přívětivá k začátečníkům díky kompletní sadě výukových programů, takže si uživatelé mohou postupně osvojit pokročilé malířské dovednosti v praxi. Jaká další překvapení aplikace GoPaint přinese? Všechno se dozvíme 7. května.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2399786/image_1.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2399787/image_2.jpg 

KONTAKT: yangdou7@huawei.com

 

Klíčová slova Čína-elektronika-hobby-Huawei

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.