Tomáši, co říkáte na výstavu v trezoru České národní banky od Epose 257?

Líbí se mi to. Mám rád Epose, proto jsem se přišel podívat a potkat tady plno zajímavých lidí.

Zdroj: VLM

Po kolikáté jste v České národní bance?

To bude složité. Je velmi pravděpodobné, že po 46 letech. Podle mě jsem tu nikdy nebyl. Nepamatuji si to.

Vy jste umělec, pocházíte z umělecké rodiny, neměl jste někdy tendenci jít "normální" cestou?

Jestli jsem někdy přemýšlel dělat něco jiného? To asi úplně ne, protože mě nikdy nic pořádně nešlo, takže jsem se ve focení naštěstí našel. Jinak na vernisáže chodím málo, protože mám hodně práce. Dnes to vyšlo, že nemám děti a Štěpán mě pozval, proto jsem se přišel podívat. Když už někam jdu, snažím se, aby to mělo smysl. Abych někoho potkal a něco zajímavého viděl. Ale taky si občas s kamarády zajdu na limonádu.

Chodíte s vaší partnerkou Evou Decastelo rádi do společnosti, nebo jste radši sami doma?

Eva je hrozně pracovitá a má toho moc. Náš společný čas se snažíme využít a nejradši jsme spolu. Občas někam jdeme, ale tam si neužijeme sami sebe. Takže nejradši jsme spolu na Vyžlovce, když máme dva, tři dny volna, máme klid a povídáme si.

Dokážete vy dva nic nedělat? Oba jste velmi zaměstnaní.

Jo, dokážeme. Ono to vypadá, že první den prospíme, protože jsme oba dva hotoví. A pak si povídáme. Eva má úžasnou výhodu, že mě hrozně podporuje a motivuje v tom, co dělám. Je s ní strašně zajímavé si povídat o nápadech, které mám. Ona mi zase vypráví, co dělá. Není to tak, že bychom seděli před Netflixem a koukali na seriály. Hodně si povídáme.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články