Přejít k hlavnímu obsahu
Tipy a triky

Tip: Dorik AI zázračně vytvoří webové stránky pomocí umělé inteligence na základě popisu

Pavel Trousil 01.05.2024

Generativní umělá inteligence dokáže generovat nejen texty a obrázky, ale také kompletní webové stránky. Jedním ze zajímavých příkladů je nástroj Dorik AI, který si můžete vyzkoušet zdarma. Stačí se zaregistrovat a vědět co chcete.

Pokud si budete chtít umělou inteligenci, která pomáhá vytvořit webové stránky, vyzkoušet, otevřete web dorik.com a v pravém horním rohu klikněte na "Sign Up". Zaregistrujte si účet a poté klikněte na "Create New Site With AI" (vytvořte nový web pomocí AI).

Dorik
Stačí zadat stručný popis webové stránky a umělá inteligence začne generovat.
Zdroj: Screenshot webu dorik.com, redakce
Dorik
Zdroj: Screenshot webu dorik.com, redakce

Do prvního pole „Name of Your Website“ zadejte název požadované webové stránky a do „Website/Business Description“ její jednoduchý popis - například "Vytvoření nové webové stránky, na které nabízím své služby jako prodejce piv z malých pivovarů a poradce v tomto oboru". Jako jazyk vyberte "Czech" a klikněte na "Generate Your Website" (Vytvořit webovou stránku).

Dorik
Navrženou webovou stránku lze následně podle potřeby upravovat.
Zdroj: Screenshot webu dorik.com, redakce
Dorik
Zdroj: Screenshot webu dorik.com, redakce

Pak sledujte, jak vám služba postupně generuje tematicky přizpůsobené webové stránky s úvodními texty a několika předem vybranými obrázky. Obsah pak můžete nahradit vlastními texty a novými obrázky, které také může vygenerovat umělá inteligence. 

Mohlo by vás zajímat

Dorik AI zatím nefunguje dokonale, ale služba je již v prvních fázích působivá. Je až neuvěřitelné, co dokáže nástroj na základě jedné věty připravit a navrhnout, doplnit vhodné obrázky a text. Pro zveřejnění stránky však potřebujete placený účet, který poskytovatel služby nabízí od 15 amerických dolarů měsíčně.

Zdroj: Dorik, redakce


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme


články odjinud