Jaromír Soukup o polibku pod třešní: Nemůžu líbat svou vyvolenou. Jaký si to uděláš, takový to máš, posteskl si

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 1. 5. 2024

Poloviční šéf TV Barrandov Jaromír Soukup si První máj neužije podle svých představ. Z jeho »instastories« vyplývá, že má pracovní povinnosti v Brně, a tak nemůže být se svou partnerkou. I když identitu ženy po svém boku stále neodkryl, mluví o ní jako o své vyvolené. Podle jeho expartnerky Agáty Hanychové je Soukupovou přítelkyní novinářka Gábina, která byla s Hanychovou dříve kamarádka. Pro ŽivotvČesku.cz tuto spekulaci mediální magnát nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

Jaromír Soukup vypadal po rozchodu s Agátou Hanychovou lidově řečeno »zdrchaně«. Už nějakou dobu ale září jako sluníčko. Může to být novým vztahem, který ale mediální magnát úpěnlivě tají před veřejností. I když už před časem přiznal, že není sám, identitu své nové lásky zatím neprozradil.

Jeho expartnerka Agáta Hanychová, se kterou má dceru, to ale před časem udělala za něho. V podcastu »Agáta a Ornella« influencerka řekla, že nová žena po boku Jaromíra Soukupa je její bývalá kamarádka Gábina, kterou si takzvaně připustila blíže k tělu.

"Nejvíc mě na tom ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka. Chodila ke mně na zahradu, koupat se do bazénu, jedla s mými dětmi a myslím, že jsem jí i dost pomohla s Instagramem, když začínala. Myslela jsem si o ní, že je to člověk, na kterého se můžu spolehnout. Hrozně mě to zranilo," uvedla Hanychová v podcastu koncem března.

"Netuším, co tvrdí paní Dopitová. A netuším, proč se paní Dopitová ke mně veřejně vyjadřuje. Vůbec nehodlám své soukromí komentovat," uvedl tehdy na dotaz pro ŽivotvČesku.cz ostřílený podnikatel Jaromír Soukup.

Ať je podnikatelovou partnerkou kdokoliv, nemůže s ní být dnes na 1. máje, kdy se zamilovaní houfně líbají pod stromy. Letos však už dávno odkvetlými. "První máj. Každý zadaný líbá pod třešní svou vyvolenou. Já svou vyvolenou teď líbat nemůžu, protože mám krásnej plán na státní svátek. Sedím v autě, jedu na D1 do Brna, kde budu celý den v kanceláři... No tak, jaký si to uděláme, takový to máme," sdělil dobře naladěný Jaromír Soukup.

Pokud je jeho vyvolenou skutečně Agátina bývalá kamarádka, nelíbal by ji Soukup tak jako tak. Novinářka Gábina je totiž mimo republiku.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.