Meizu plánuje nový přírůstek 21 Note

Meizu plánuje nový přírůstek 21 Note
2024-05-01T16:35:08+02:00
• 1. 5. 2024

Meizu 21 Pro | Zdroj: Meizu

Společnost Meizu si před veřejností neuhlídala model s označením 21 Note, který doplní posledního zástupce 21 Pro z března letošního roku. Přestože čínský výrobce ohlásil svůj konec v oblasti chytrých telefonů, tak po trojici bezdrátových sluchátek nyní z nepochopitelných důvodů poznáváme další zařízení. Teď odhalený přírůstek bude lákat na nadprůměrnou výbavu.

Čínský iPhone

Přední část by měl zabrat 6,8palcový LTPO OLED displej s 1,5K rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Vysokofrekvenční (2160Hz) stmívání PWM ušetří oči uživatele před únavou. Milovníky selfie fotografování nepochybně osloví 16megapixelová kamerka. Dovnitř mají nasadit čipovou sadu Snapdragon 8 Gen 2 od Qualcommu, ale zatím bez upřesnění paměťových konfigurací.

Meizu 21 Note 2 690x921x Meizu 21 Note 1 690x921x

Meizu 21 Note | Zdroj: Weibo

Celkovou výdrž údajně určí baterie o velikosti 5 500 mAh doprovázena technologií rychlého 66W nabíjení. Sestava zadních fotoaparátů velmi nápadně připomíná záda iPhonu ve verzi Pro/Pro Max. Zde hlavní snímač nabídne rozlišení 50 megapixelů a zřejmě půjde o řešení GN5 od Samsungu.

Nakonec do zbytku výbavy lze ještě zařadit certifikaci odolnosti IP53, kovový rámeček, skleněná záda s vlnkovým efektem nebo minimálně dvě barevné varianty – černá, fialová. Bližší podrobnosti můžeme očekávat snad již v nejbližších dnech či týdnech.

Zdroje: weibo.com, playfuldroid.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

PanzerGlass S24 MP Mraz 1
PanzerGlass S24 MP Mraz 2

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat