CRWECON 2024 - úvodka

Nenechte si ujít CRWECON 2024

1. 5. 2024
Zdroj náhledu: Crew

Nemohu uvěřit, že ten čas tak rychle utíká. Přijde mi to jako včera, co jsme se vydali do pražského klubu Cross vyposlechnout si přednášky, setkat se s hosty a rozšířit sbírku komiksů o nové kousky v rámci akcemi nadupané události jménem CRWECON. Tu každoročně pořádá nakladatelství Crew obvykle zkraje měsíce června a ani letos tomu nebude jinak. CRWECON 2024 proběhne v sobotu 8. června a bohatý program propukne už v deset hodin ráno. Návštěvníci se mohou těšit na oblíbené představovačky, soutěže, dražby, prodej čerstvých novinek s velkými slevami, kreslířské stoly, dětský koutek, autogramiády, deskové hry, cosplay, kvízy, komiksové novinky, burzy, přednášky i další vydavatelské panely. Ba co víc, ke vstupu není třeba utratit půlku kapesného. Akce je totiž zcela zdarma… tedy vstup. 

Ředitelé nakladatelství Crew, jak je jejich dobrým zvykem, představí chystané novinky z edičního plánu na druhé pololetí tohoto roku. Kromě toho se uskuteční živé natáčení podcastu Rudá žeň na téma Ed Brubaker a další komiksoví autoři kriminálek! Překladatel František Fuka představí fenomén jménem Red Meat a prozradí, proč rozhodně není vhodný pro děti, mládež a celkově pro lidi. Zapomenout se nesmí ani na mangu či další vydavatele, kteří se přihlásí o slovo se svými edičními plány.

Fotografie z minulého ročníku

Zapište si tedy do diářů a zrušte návštěvy u babičky či plánovaná rande, CRWECON 2024 otevírá brány všem nadšencům i nenadšencům do světa komiksů 8. června 2024 v klubu Cross, pár kroků od stanice metra Nádraží Holešovice (roh ulic Plynární a Jankovcova). Jak to vypadá, webové stránky jsou teprve v přípravách, stejně jako podrobnější program. Nezapomeňte tedy průběžně sledovat, kdy se stránky spustí a odhalí tak detailnější informace.

My na akci samozřejmě nebudeme chybět. Na loňském ročníku nám štěstí přálo a pro jednou nepršelo. Snad se štěstěna přikloní na naši stranu i protentokrát a vyvede se nejen počasí, ale také skvělá nálada.

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.