Park Beyond AR1

Do Park Beyond přichází řecká mytologie

1. 5. 2024
Zdroj náhledu: Bandai Namco

Léto klepe na dveře a pro většinu lidí jsou letní radovánky spojeny s kolotoči a podobnými atrakcemi. Park Beyond je simulátor, ve kterém máte svobodu vytvořit si zábavní park dle svého gusta. To s sebou samozřejmě nese i různá úskalí, jako je údržba, úklid a dostatek smíchu návštěvníků, kteří vám dávají penízky. Zároveň se titul liší od her ve své kategorii, protože se jedná o z určitého pohledu snové surrealistické dílo, která má své osobité kouzlo.

Do tohoto zábavného světa, kde můžete budovat neuvěřitelné atrakce, navrhovat šílené horské dráhy a snažit se o smích všech návštěvníků, přichází řecká mytologie. Konkrétně jde o DLC Park Beyond: Beyond the Depths, které je inspirované řeckou mytologií a vodními příšerami, přidává dvě nové mapy, na nichž lze vytvářet bláznivé parky, nové impozantní atrakce, animátory a více než 250 dekorací, které hráčům umožňují vytvořit celou odpovídající část jejich parků.

Není to jenom o DLC, ale také o aktualizaci, která přináší řadu oprav a vylepšení výkonu. K této příležitosti vývojáři přidali zdarma i nový herní obsah, a to dva nové moduly horských drah (točna a vodopád), nový typ drah a klády. K těmto drahám samozřejmě nechybí ani specifická vozítka s danou tematikou. Tyto dráhy jsou dominantou zábavních parků všude na světě a jsou navrženy speciálně pro potřeby návštěvníků při šplouchání, takže jsou dokonalým doplňkem každého parku.

Petr Polák

Hry hraje již přes 25 let, začínal na jednom z prvních NES v České republice. Postupem času se přesunul na PC, kde hraní her naprosto podlehl. Má rád hry všeho druhu, které představují i určitou výzvu. Achievement hunter.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.