Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 18.5.2024, svátek má Nataša 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.epocha.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Ponec v květnu

02.05.2024   redakce   Divadlo   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Ponec v květnu

Divadlo PONEC v Praze chystá na květen pestrý program plný tance. Od interaktivních představení pro děti a neslyšící až po etablované tvůrce jako Spitfire Company a Tantehorse. V květnu si v PONECu užijí tanec i milovníci speciálních akcí a oslavy Dne matek.

Květnový program divadla PONEC je plný energie a rozmanitosti. Diváci se mohou těšit na vystoupení studentů HAMU, kteří představí své nejnovější počiny, i na etablované tvůrce jako Terezu Ondrovou, Viktora Černického a Spitfire Company. Pro dětské diváky a neslyšící je připraveno interaktivní představení Barbora Látalová a kol.: Karneval zvířat. V rámci oslav Dne matek se pak bude hrát inscenace F*cking Beautiful Spring, která poetickým způsobem zpracovává téma mateřství.

Divadlo PONEC je aktivní součástí pražské kulturní scény a dlouhodobě se zaměřuje na podporu současného tance. V květnu se PONEC zapojí i do multižánrového sousedského festivalu Žižkovské mezidvorky, kde chystá pestrý program pro celou rodinu.

Podrobnější informace o květnovém programu divadla PONEC a online prodej vstupenek naleznete na webu www.divadloponec.cz.

PONEC v květnu rozezní tancem

V květnu se divadlo PONEC stane centrem tanečního dění v Praze. Diváci se mohou těšit na pestrý program, který zahrnuje představení pro všechny generace a zájmy.

Mladí talenti i etablovaní tvůrci

Hned na začátku května se na jevišti PONECu představí studenti Katedry tance pražské HAMU. Ve dnech 4. a 5. 5. budou mít možnost ukázat svůj talent a nejnovější choreografie. Naopak 14. 5. se představí etablovaní tvůrci – režisérka Petra Tejnorová a choreografové Tereza Ondrová a Viktor Černický. Jejich participativní projekt DUETY zkoumá témata komunikace a společného bytí.

Pro děti a neslyšící

Divadlo PONEC nezapomíná ani na dětské diváky a neslyšící. Pro ně je připraveno interaktivní představení Barbora Látalová a kol.: Karneval zvířat, které se koná 1. 5. Inscenace je inspirována stejnojmennou hudební suitou Camille Saint-Saënse a je vhodná pro děti od 5 let.

Oslava Dne matek

V rámci oslav Dne matek se 28. 5. bude hrát inscenace Spitfire Company: F*cking Beautiful Spring. Tanečnice a choreografka Markéta Jandová v tomto poetickém představení zpracovává téma mateřství a zkoumá kruhy, které je nutné překročit, abychom se našli nově.

Žižkovské mezidvorky

Divadlo PONEC se 25. 5. zapojí do 13. ročníku multižánrového sousedského festivalu Žižkovské mezidvorky. V rámci festivalu chystá PONEC představení se seniory i s dětmi, workshop s tanečnicí a choreografkou Yanou Reutovou a koncert kapely v Čítárně Unijazz.

Podrobnější informace o květnovém programu divadla PONEC a online prodej vstupenek naleznete na webu www.divadloponec.cz.



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.2637 s