foto Label M

Jak mít v létě ty nejkrásnější vlasy

2. 5. 2024

Prémiová britská značka Label M patří k absolutní špičce ve vlasové regeneraci a stylingu. Teď představuje top tři produkty v péči o vlasy na letní období. Obsahují například kyselinu hyaluronovou a technologie, které vlasy bezpečně chrání před sluncem a negativními vlivy životního prostředí.

healthy-hair-mist-ingredients-ve-velke-velikosti
foto Label M

Top trojici tvoří olej, proteinový sprej a mlha na vlasy. Rozjasňující olej můžete použít u vody, na pláži nebo u bazénu nebo jako péči kdykoliv během dne. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a UVA a UVB složky, které vaše vlasy bezpečně ochrání.

Ikonický protein sprej můžete použít jako kondicionér nebo nastříkat na vlasy kdykoliv během dne. Je to ideální letní pomoník. Oba dva tyto produkty obsahujjí Technologie Enviroshield – ochrana proti negativním vlivům životního prostředí, včetně volných radikálů a UVA a UVB záření.

Třetí produkt do party je Fashion Edition Mist, ozdravná mlha na vlasy, ozdravuje vlasy a dodává jim čerstvý vzhled. Lehounká hydratační mlha s aloe vera a sójovým proteinem pro posílení a obnovení hebkosti, jemnosti a zdravějšího vzhledu vlasů. Okamžitě oživuje vlasy.

Sdílet článek:

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018