Ivano, jak jsi se cítila v roli modelky?

To chození mi moc nejde. Ale baví mě na tom to, že si vždycky můžu vyzkoušet nové šaty, které se mi líbí. Tady se Vlaďka Kouřilová trefila přímo do mého vkusu. Šaty mi dělají radost už od malička, mám na to takové postižení.

Zdroj: VLM

V civilu nosíš nejradši co?

Miluji vytahané a volné věci. Mám ráda vytahané džíny. Ale když jdu do společnosti, mám ráda sportovní eleganci. Lodičky úplně nezvládám, ale musím se naučit nosit společenské boty, třeba mokasíny, abych nenosila jen tenisky. Pro mě je základ, aby to bylo pohodlné, protože někdy běhám celý den po městě nebo řídím a nevím, jak bych řídila v lodičkách. Ale obdivuji ženy, které nosí lodičky a krásné kostýmy. Jsou pro mě favoritky.

Koukáš při výběru oblečení i na udržitelnost?

Snažím se. Ale pak jsou chvíle, kdy mám pocit, jako každá jiná žena, že si dnes musím koupit a nechci utratit hrozně peněz, takže jdu do konfekce. Během deseti minut tam něco naberu a koupím to. Do budoucna bych to ve své skříni chtěla udělat tak, že tam toho bude méně, ale budou tam kvalitní a přírodní věci. Podpořím české značky a české návrháře. Touto cestou bych chtěla jít, protože mám spoustu oblečení, ale je nekvalitní a cítím se v něm špatně. Celé je to byznys, který nechci podporovat.

Máš za sebou účast v Survivoru. Když už teď víš, jaké to bylo, šla bys do toho znovu?

Jo, šla bych do toho znovu. Asi bych se lépe připravila. Naučila bych se nějakou skládačku, naučila se lépe házet a připravila bych se lépe fyzicky.

Co pro tebe byl nejhorší a nejlepší moment?

Zima, já ji prostě nezvládám, protože mi mrznou prsty. Ale nejhorší pro mě bylo asi to, že jsem nám nevyhrála vajíčka, protože jsem špatně házela. To jsem si uvědomila tu zodpovědnost, že když někdo velel kmeni, mohl něco vyhrát, ale pak kvůli němu všichni hladověli. Hrozně mě to mrzelo. Nejhezčí okamžik? To byly noci, nebe, moře. I to, že jsem potkala všechny lidi, kteří tam byli. Za to jsem ráda. Je to pro mě pozitivní zkušenost.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články