Nelly se podobá mamince Ivaně Gottové vzhledově čím dál více. Důkazem toho jsou i světlé vlasy. To Charlotte vypadá, jakoby z oka vypadla Karlu Gottovi.

Dospívající dívky mají ještě dvě sestry. Dominiku a Lucii. Nejstarší z dcer Dominiku měl zpěvák s tanečnicí Antonií Zacpalovou, Lucii s Ivetou Kolářovou.

Umělecká dráha

Charlotte se začala profilovat spíše jako zpěvačka. To Nelly jde jiným uměleckým směrem. Vypadá to, že z ní vyroste herečka. Zahrála si dokonce už ve dvou pohádkách. Diváci ji mohli vidět ve snímcích Anděl Páně 2 a Když draka bolí hlava.

Objevila se už dokonce i v divadle. Společně se sestrou Charlotte účinkovaly v muzikálu Marie Antoinetta. Právě o dva roky starší sestra je veřejnosti více na očích. Nejvíce se do povědomí dostala díky společné písni se svým otcem Srdce nehasnou.

Karel Gott v knize Má cesta za štěstím prozradil, jak jeho poslední dcera přišla k netradičnímu jménu. „S vybíráním jména pro druhé děvčátko to bylo trochu složitější, muselo být znělé nejen k příjmení Gottová, ale mělo pěkně ladit i se jménem Charlotte Elly. Nakonec jsme se shodli na Nelly a Sofie podle úchvatné Sophie Lorenové.“

Ve stínu Charlotte

Charlotte se účastnila i několika vzpomínkových koncertů na slavného otce. Například s Darou Rolins vystoupila na velkolepém koncertě Pocta Karlu Gottovi v O2 aréně. Nelly si tyto koncerty vychutnává v zákulisí po boku maminky.

Dříve ovšem doprovázela s taneční skupinou svého otce při jeho vystoupeních. Zpěvák vždy fanouškům pyšně oznámil, že jedna z tanečnic je jeho milovaná dcera.

Nejmladší dcery Karla Gotta si střeží své sociální sítě. Charlotte několikrát přidala pár fotografií, kterými zbořila Instagram. Nyní mají Nelly i Charlotte své profily uzavřené.

Spekuluje se o tom, že to je na přání jejich matky Ivany Gottové. I bývalá moderátorka a muzikálová herečka se drží v ústraní. Na společenských akcích se ukazuje jen ve výjimečných případech.

Vztahy na bodu mrazu

Nelly a Charlotte se stýkají jen se svou sestrou Lucií. Vztahy s Dominikou jsou na bodu mrazu. V nedávném rozhovoru pro Kafe.cz prozradil blízký přítel Dominiky Gottové, Luboš Procházka, že se Dominika chystá kontaktovat Charlotte.

„Myslím si, že bude psát Charlottce k osmnáctým narozeninám, které slaví 30. dubna.“ Zda Dominika napíše i nejmladší Nelly k narozeninám, je zatím ve hvězdách.

Vztahy rodiny jednoho z nejoblíbenějších umělců jsou na bodu mrazu dlouhodobě.

Související články