Celebrity

2. května 2024 14:37

Josef Šťastna

Jan Kačer bojuje se zákeřnou chorobou. Je to se mnou těžké, vzkázal

Herec a režisér Jan Kačer (87) byl hospitalizovaný v nemocnici kvůli problémům s dýcháním. Nyní už je doma, ale není mu vůbec dobře. Pro Prima Ženy uvedl, že jeho stav je těžký.

Herce Jana Kačera, který loni v říjnu oslavil 87. narozeniny, poslední roky sužují vážné zdravotní problémy. Před třemi lety mu lékaři voperovali novou srdeční chlopeň, následně mu byla diagnostikována cirhóza jater, nemoc, která postihuje především alkoholiky, což hvězdu seriálů Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy šokovalo.

V rozhovoru pro pořad Showtime se tehdy dušoval, že alkoholu nikdy neholdoval a celý život žije střídmě. „Není to spravedlivé,“ prohlásil. Ke všemu mu začaly otékat nohy, kvůli čemuž má problémy s pohybem a velmi špatně se mu chodí.

Problémy s dýcháním

Ve čtvrtek web Blesk.cz napsal, že Kačer má velké problémy s dýcháním a dokonce byl hospitalizován. „O tom, že je Jan Kačer v nemocnici, vím. Děláme spolu už roky Čtené divadlo. Naposledy jsme se viděli před měsícem,“ uvedl pro deník Blesk scenárista a režisér Vlastimil Venclík.

Redakce Prima Ženy telefonicky Kačera kontaktovala ve čtvrtek odpoledne. Uvedl, že v nemocnici byl, ale od středy je už doma.

„Jsem doma, je to se mnou těžký, uvidíme,“ uvedl Jan Kačer pro Prima Ženy s tím, že se opravdu necítí dobře.

Jana Kačera trápí problémy se zdravím dlouho (2021):

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 6. 2024

Berani, můžete očekávat, že váš den bude trochu rozkolísaný. Kdybyste byli olympijským sportovcem, dnes byste stáli na startovní čáře a přemýšleli, zda jste dostatečně trénovali, abyste podali špičkový výkon. Máte natrénováno? Zvládnete to? Na pořadu dne budou jistě otázky týkající se vašich materiálních zdrojů.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.