Úžasný report z brut.All: Sept

Jak už název akce napovídá, ani omylem se nejednalo se o klasickou party. Premiérový díl konceptu brut.All lákal na neotřelou výzdobu a zážitek ve stylu “Boiler room”. Roli headlinera přijal polský pojem, DJ Sept. O support a družbu se postarali slovenský Hasky, Technograndma z Prostějova, Spoon & Prince a samozřejmě zakladatelé eventu, Deck a Phil Albedo.

Doprovod mi dělala kolegyně Nezdolná, která byla ještě nedočkavější než já. Hned po příchodu mě do uší příjemně praštil parádní zvuk. Void prostě jede! Mému oku neunikla ani parádní neonová výzdoba a celkové rozložení akce.

Zrovna začínal Phil Albedo. Od prvního tracku mě nepustil z placu, měl to fakt našlapaný! Po Philovi nastoupil Deck. Rozhodly jsme se spolu s kamarádkami Magdičkou a Káťou z Břeclavi načerpat trochu čerstvého vzduchu před hlavní hvězdou a vyrazily jsme před klub.

Deck

Tam jsme se pustili do debaty s Technograndma a její kamarádkou Renčou. Magdička odchytla Septa mezi dveřmi do klubu a od té doby se od něj nehla (pozn. red.: jsou to dlouholetí známí, jednou už hrál v Břeclavi).

Když jsme se vrátili dovnitř, Deck už měl poměrně plný plac a všechny právě správně nažhavoval na hlavní hvězdu večera.

Sept začal a já jsem nestačila zírat, jak hned prvním trackem nastavil diktát, který trval celou dobu. Velmi mě potěšilo, že zahrál i track, který hrávám taky. Asi po deseti minutách koukám na Magdičku a ta už vesele hopsala přímo za zády Septa, jak se na správný “boiler” sluší. S Nezdolnou jsme neváhaly a vyrazily za ní. 

Bylo tam opravdu velké horko, proto na řadu přišel můj mejdanový vějíř. O příjemný vánek jsem se podělila i se Septem a ten vypadal, že je taky rád. Hned po něm začal Hasky a to už se mi věru těžko odcházelo pryč. Stihla jsem se ještě vyfotit se Septem a valila za rodinou.

Celkově večer hodnotím velmi kladně. Zvuk v naprostém topu a výzdoba fakt parádní!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *