• Beauty  • Jarní minimalismus i pastelová fantazie

Jarní minimalismus i pastelová fantazie

Jaro letos přišlo extrémně brzy – a s ním i nové make-up trendy. Jarním měsícům letos vládne svěží jednoduchý glam make-up, ale i pastelové barvy! Už jste vyzkoušely rozzářit váš pohled jemným pudrovým líčením, nebo raději dáte přednost právě barvám jara?

Nechte se zlákat jarními make-up trendy a dovolte, aby vaše oči rozkvetly! Trendy letošního jara se nesou v duchu svěžích barev a elegance! A tím to rozhodně nekončí!

Aktuálně jsou trendy make-up produkty na bázi krému, které vám umožní, aby obličej vypadal svěže a zároveň zvýrazní přirozené rysy. V létě si vystačíte s tvářenkou, leskem a transparentním pudrem. I když tyto trendy jsou populární, nejdůležitější je najít vzhled, ve kterém se budete cítit vy nejlépe. 🙂

Možná se tak narodila…

Letošní denní trendy v líčení jsou o přijetí individuality, přirozené krásy a inovativních produktech. Zatímco ještě v létě vládly trendům cherry cola rty, teď je střídají rty jemně vykonturované, nejčastěji doplněné balzámem, nebo leskem.

S nadcházejícím létem přichází do módy i přirozenější vzhled, který dá vyniknout vaší pokožce, i jejím nedokonalostem. Dokonce se vůbec nemusíte bát ukázat vaše pihy, nebo třeba pigmentové skvrny. V létě se budou zakrývat pouze větší nedokonalosti vaši pleti. Vaše tváře tak s příchodem léta budou moct volně dýchat.

Hailey Bieber udává make-up trendy i letos. Svěží a lesklý look je trendem i letošního jara a léta. Pokud však máte smíšenou až mastnou pleť, zvolte raději přirozený make-up doplněný matujícím, nebo transparentním pudrem.

Kočičí oči stále IN

Nikdy nevyšly z módy a stále jsou vidět na přehlídkových molech. S očními linkami zazáříte i na jaře, ale buďte opatrnější. Neprodlužujte je příliš a mějte na paměti, že často méně, znamená více. Doporučujeme používat tekuté oční linky, které obepnou tenkou linii řas a umožní vám snadno dosáhnout vytouženého kočičího vzhledu. Nebojte se naopak vystínovat barevně celá oční víčka, doplnit je jemnou linkou a třeba i ozdobit kamínky, které jsou dalším beauty trendem letošního jara.

Nebojte se barev

Černé oční linky a extrémně dlouhé řasy – ještě před pár měsíci ovládly přehlídková mola. Teď je začaly postupně doplňovat pastelové barvy. Žlutá, růžová, oranžová, nebo fialová? A co takhle zkusit všechny najednou? Harmonie pastelových stínů je skvělým tipem, jak zazářit letos na majálesu, letním festivalu, nebo na jiné společenské události.

Vanilla Latte, prosím!

Sázíte raději na přirozenost? Ráno v koupelně moc nestíháte, ale přesto toužíte po dokonalém vzhledu? Žádný strach. Latte make-up s příchodem jara střídá jemné světlé líčení – takzvaný Balletcore make-up, který s trochou zručnosti vytvoříte v koupelně za pár minut. Právě jahodového líčení, jde s rokem 2024 ruku v ruce.

https://www.tiktok.com/@poppymarchh/video/7303507056558869792

Butterfly bob jako třešnička na dortu

Butterfly bob, nebo také motýlí sestřih“ – střižené mikádo, které bude lichotit vašemu vzhledu je trendem letošního jara. Nádherně podtrhne vaši ženskost, zjemní výrazné kontury obličeje a zároveň dá vyniknout vaši tváři. Pokud se vám zdá, že tento účes ván příliš nelichotí – s dokonale upraveným drdolem letos rozhodne vedle nešlápnete. Oba účesy se hodí k mikině, teplákům i na společenskou událost.

Zdroj: 1,2,3,4,5,6,7,8