Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motorkář vyletěl ze silnice, na místo musel i vrtulník LZS

Motocyklistu do nemocnice transportovali letecky, jeho spolujezdkyni pak pozemní cestou

Autor: Petr Novák pátek 3. května 10:04 , aktualizace 10:06

Nehody

Partner článku – www.rb.cz


     Včera večer kolem půl sedmé došlo na silnici mezi Kokšínem a Švihovem k dopravní nehodě, během které vylétl motocykl mimo silnici. Na motorce cestoval muž se ženou a z místa bylo hlášeno jejich možné vážné zranění, takže k nehodě vyjely nejen všechny pozemní záchranné složky, ale vzlétl i vrtulník letecké záchranné služby.

     "Na místě se nacházel muž narozený v roce 1994, který utrpěl středně těžká zranění a byl při vědomí letecky transportován na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Spolujezdkyně utrpěla také středně těžké zranění a byla při vědomí transportována na Akutní příjem téže nemocnice," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Řidič motocyklu Kawasaki narozený v roce 1994 jel se spolujezdkyní narozenou v roce 2004 směrem od Klatov, před Švihovem zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou a havaroval vpravo mimo komunikaci. Dechová zkouška u řidiče motocyklu vyloučila požití alkoholu. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají klatovští policisté," doplnila informace mluvčí policie.

Foto: HZS

www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!