• Gastro  • Kam na nedělní brunch v Praze?

Kam na nedělní brunch v Praze?

Nově do hotelu Andaz! Tento hotel v centru Prahy představuje nový koncept plný chutí a zábavy!

Hledáte ideální místo pro nedělní brunch v Praze? Pak už nemusíte hledat dále! Hotel Andaz s hrdostí představuje nový koncept svého nedělního brunche, který slibuje hostům gastronomický zážitek na nejvyšší úrovni a nezapomenutelné chvíle plné pohody a zábavy.

Špičková gastronomie v elegantním prostředí

Těšit se můžete na bohatou nabídku lahodných jídel a nápojů v elegantním prostředí hotelu Andaz v samém srdci Prahy. V ceně 990 Kč na osobu si vychutnáte vynikající pokrmy z menu, neomezenou konzumaci sladkých dobrot a široký výběr koktejlů. A co víc? V rámci brunche si můžete dopřát i neomezený balíček prosecca a všemi oblíbeného koktejlu Mimosa, které dokonale podtrhnou gastronomický zážitek.

Pravidelně obměňované menu plné sezónních chutí

Brunch menu v hotelu Andaz se bude pravidelně obměňovat, takže se při každé návštěvě můžete těšit na nové a kreativní chuťové zážitky. Šéfkuchaři se inspirují sezónními ingrediencemi a jejich umění se odráží v každém pokrmu.

Sladké potěšení pro milovníky dezertů

Pro milovníky dezertů je připraven sladký koutek s širokým výběrem lákavých kreací. Nechybí ani live stanice, kde si hosté mohou vybrat dezert dle svého gusta a sledovat jeho přípravu přímo před svýma očima.

Nedělní atmosféra s hudebním doprovodem

Brunch v hotelu Andaz probíhá každou neděli od 11:30 do 15:00 hodin a nabízí jedinečný gastronomický zážitek doplněný o hudební doprovod s DJ, který navodí příjemnou atmosféru ideální pro pohodovou neděli s přáteli a rodinou.

Rezervujte si svůj stůl ještě dnes!

Nedělní brunch v hotelu Andaz je ideální volbou pro všechny, kteří si chtějí vychutnat lahodné jídlo, kvalitní nápoje a příjemnou atmosféru v elegantním prostředí. Rezervujte si svůj stůl ještě dnes a zažijte nezapomenutelný nedělní brunch!

Zdroj: Andaz Prague