Konference ŠSČR 2024 – ocenění delegátů

Dne 27. 4. 2024 se v hotelu Skalský Dvůr, v blízkosti Nového Města na Moravě, uskutečnila Konference Šachového svazu České republiky pro rok 2024. Zasedání se zúčastnilo celkem 51 delegátů ze všech krajů naší vlasti. Kromě usnesení, legislativy a mnoha dalších bodů bylo taktéž na programu ocenění delegátů. Konkrétně se jednalo o trojici dlouholetých funkcionářů, jež v uplynulém roce od poslední konference oslavili svá jubilea. Oceněným se dostalo přede všemi poděkování předsedou ŠSČR Martinem Petrem s následným převzetím darů v podobě pamětního listu a dalších upomínkových předmětů.

Jako první byl oceněn Lubomír Jakuš, který na počátku dubna oslavil krásných 85 let. Nejstarší zúčastněný delegát převzal ocenění za dlouholeté odvádění funkcionářské práce v Mahrle Praha a také za dosavadní zastávání funkce šachového rozhodčího.

Lubomír Jakuš přebírající ocenění z rukou předsedy ŠSČR Martina Petra

 

Další ocenění delegáti se zúčastnili již Konference ŠSČR v roce 2003, což je prozatím nejstarší konference zaznamenaná v našem digitálním archivu. Šedesáté narozeniny oslavil letos v březnu funkcionář středočeského kraje a také dlouholetý člen republikové revizní komise Miloslav Partl.

Miloslav Partl přebírající ocenění z rukou předsedy ŠSČR Martina Petra

 

V minulém roce své padesáté narozeniny oslavil Jaroslav Šmíd. Dlouholetý předseda Královéhradeckého šachového svazu, který na konferenci už 15 let sčítá hlasy v mandátové komisi.

Jaroslav Šmíd přebírající ocenění z rukou předsedy ŠSČR Martina Petra

 

Oceněným ještě jednou gratulujeme a moc děkujeme za jejich práci pro šachové prostředí.