Zápasy českých hokejistů na MS bude možné sledovat i v ostravské fan zóně

foto Na ploše před Ostravar Arénou se staví fanzóna, 3. května 2024, Ostrava.

Ostrava - Čeští hokejisté odehrají všechny své zápasy na nadcházejícím mistrovství světa v Praze, i ostravští fanoušci však budou mít šanci fandit týmu trenéra Radima Rulíka. Všechna utkání totiž bude možné sledovat na velkoplošné obrazovce v ostravské fan zóně. Organizátoři to dnes oznámili na neformálním setkání s novináři.

Fotogalerie

"Fanoušci tak budou mít možnost držet palce našim hokejistům a užít si nezapomenutelnou atmosféru mistrovství světa společně s dalšími nadšenci. A věřím, že to bude stát za to, protože kapacita fan zóny je pět tisíc návštěvníků a vstup je zdarma," uvedla zástupkyně prezidenta ostravského organizačního výboru Irena Šašková v tiskové zprávě.

Fan zóna v moravskoslezské metropoli má 7000 m2 a bude rozdělena na dvě části. Stejně jako v Praze se bude otvírat ve 14 hodin, v den, kdy budou na programu tři utkání, už v 11 hodin. Vedle velkoplošných obrazovek a pódia, na němž budou vystupovat kapely v čele s řadou zástupců slovenské a polské hudební scény, nebudou chybět ani velkokapacitní stany Plzeňského Prazdroje. Platit se bude bezhotovostně.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 24.05.2024 ČTK

Reklama

17°C

Dnes je pátek 24. května 2024

Očekáváme v 03:00 11°C

Celá předpověď