Monika Žídková se modelingu nevěnuje. Působí jako moderátorka a užívá si život s rodinou

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Monika Zidkova
Zdroj: Profimedia

V roce 1995 se stala Monika Žídková královnou krásy. Z mezinárodní soutěže si tehdy přivezla titul Miss Europe 1995 a zdálo se, že má našlápnuto k úspěšné kariéře modelky. Ona se ale nakonec rozhodla jít zcela jiným směrem. Co dělá dnes?

Místo showbyznysu velmi rychle zabrousila do politiky. I po vítězství ve velké soutěži zůstala žít v rodných Kravařích, kde se v roce 2014 dokonce stala starostkou, připomíná Kafe.

Modeling nechává jiným

Je jí 46 let a vypadá skvěle. Přesto se ale modelingu nevěnuje. „Modeling jsem pustila už dávno, přenechávám ho mladším, šikovnějším a hezčím,“ cituje její slova Blesk.

V showbyznysu se ale přesto Monika pohybuje. Věnuje se moderování, a to především proto, že v minulosti nechtěla porušit podepsané smlouvy a také své sliby, které některým lidem dala. „Nechtěla jsem nechat ty lidi na holičkách. Domluvila jsem se a dělám to ve svém volnu,“ vysvětlila.

Spokojený život s rodinou

S manželem Petrem Brzeskou žije Monika už dlouhé roky. Společně také vychovávají dvě děti, dceru Nikol a syna Davida. S Petrem Monika kdysi založila kosmetickou firmu. Klape jim to jak v osobním, tak i v tom pracovním životě.

V roce 2017 se moderátorka objevila ve společnosti se svou tehdy šestnáctiletou dcerou. Na té bylo už tehdy vidět, že zdědila krásu po mamince. Dnes již dospělá dcera vypadá skvěle a dobré geny se na ní rozhodně podepsaly.

Žídková do Prahy cestuje pouze příležitostně, navštívila ji například nedávno kvůli natáčení StarDance, kterého se v roce 2007 sama jako soutěžící zúčastnila. Jinak se ale drží v rodných Kravařích a velkou společnost příliš nevyhledává.

Zdroj: Kafe, iDNES, Novinky, Super, Blesk

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články