Zavřít reklamu

Samsung a Apple jsou dlouholetí technologičtí rivalové, kteří si čas od času do sebe lidově řečeno rýpnou. S posledním „rýpancem“ přišel korejský gigant, který si tentokrát vzal na mušku staronovou chybu v iPhonech, a to nefungující budíky.

Britský Samsung zveřejnil na Instagramu krátké video (neboli Reel), ve kterém si utahuje z Applu kvůli nedávnému zjištění některých uživatelů iPhonů, že jim na nich zlobí budíky, konkrétně že se v nastavenou dobu nespustí. Nejde nicméně o žádnou novinku – tato chyba se na iPhonech v posledním roce objevila již minimálně dvakrát.

Samsung do krátkého videa vložil popisek „Rest assured our alarms GO OFF(„Můžete si být jistí, že naše budíky se spustí“). U příspěvku jako takového pak napsal „Samsung users woke up on time today“ („Uživatelé Samsungu se dnes vzbudili včas“). I když v příspěvku není výslovně zmíněn Apple nebo iPhone, je zcela evidentní, na koho je namířen a z čeho si dělá legraci.

Samsung však možná již brzy bude muset příspěvek stáhnout, aby nevypadal hloupě, protože cupertinský gigant v těchto dnech chybu uznal a řekl, že už pracuje na její opravě.

Dnes nejčtenější

.