Tak na co se dnes budete dívat? Poradí Queue, Tinder pro monogamisty

Tak na co se dnes budete dívat? Poradí Queue, Tinder pro monogamisty
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Queue připomíná ovládáním Tinder
  • Usnadní vyhledání filmů či seriálů napříč streamovacími platformami

Jste ve vztahu, přesto vám chybí swipování v rámci aplikace Tinder? Máme pro vás dobrou zprávu, zabavit se můžete i v monogamním vztahu s aplikací Queue. Aplikace s poněkud krkolomným názvem neslouží pro hledání ideálního protějšku na celý život (respektive noc), ale pro vyhledání filmů, na které se o víkendu podíváte. Princip je přitom až extrémně podobný aplikaci Tinder, kdy si z nabídky různých filmů na různých platformách vybíráte pomocí swipování doleva/doprava. Jakmile naleznete shodu, aplikace vás o tom informuje.

Výhodou aplikace je, že nabízí pokrytí prakticky pro celou EU, z platforem dostupných pro ČR je k dispozici Netflix, Prime Video, MAX, Disney+, Apple TV+, Canal+, Prima+, Voyo, SkyShowtime, Lepší.tv a mnohé další.

A jak funguje? Po úvodní registraci stačí kliknout na záložku Friends, následně Swipe Together a následně nasnímat zobrazený QR kód. Filtrovat můžete mezi filmy, seriály a streamovacími platformami, pokud se dohodnete na tom, že se chcete dívat na Netflix, ale ne na tom, na jaký film. Na nalezení ideálního filmu máte omezený čas, konkrétně 60 vteřin, což rovněž podporuje rychlé rozhodování.

Kromě toho slouží aplikace i pro vyhledávání filmů a seriálů, které se na různých platformách nachází na nejlepších pozicích, nahrát můžete i vlastní seznam filmů a seriálů, na které se chcete podívat a aplikace je automaticky zařadí do vaší knihovny. Zajímavá je rovněž funkce Spinner, která vám na základě vámi navolených preferencí vybere film sama na virtuálním „kole štěstí“. Aplikace je dostupná zdarma pro iOS a Android, ovšem verze pro Android je prozatím pouze ve vývoji a některé funkce nefungují.

Stáhnout Queue

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze