Totální podcast s Matúšem Juráčkem

Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

Třicátý devátý díl Slavia – Totálního podcastu s MMA zápasníkem Matúšem „slávistou“ Juráčkem naleznete již nyní na Spotify, Apple Podcasts, Google Podcast a na našem YouTube kanále Slavia TV.

Aktuálně

ONLINE: Od 17:00 na Slovácku

dnes
V předposledním kole Finále FORTUNA:LIGY se slávisté představí v Uherském Hradišti. Jakou základní sestavu vybral trenérský štáb?

Totální podcast se Stanislavem Vlčkem

dnes
Bývalý kanonýr a hrdina legendárního večera na Strahově. Dnes vedoucí A-týmu. Stanislav Vlček se v novém díle Totálního podcastu rozpovídal o Slavii, Belgii nebo o tom, jaké je to starat se o kabinu, ale přitom být stále její součástí.

U17 mistrem republiky!

dnes
Mladší dorostenci U17 si díky výhře 3:1 v Liberci zajistili s předstihem mistrovský titul. Tým pod vedením hlavního trenéra Jaroslava Machače navíc stále drží obdivuhodnou sérii 12 vítězství v řadě, kterou může v posledním kole ještě prodloužit.

Další články