B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Sešívaní po středeční výhře nad Povltavskou FA se v neděli utkají s rezervou pražské Bohemians 1905.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky drží první místo v tabulce s náskokem osmi bodů na druhé Domažlice. Sešívaní mají za sebou sérii tří vítězných utkání, kde celkem svým soupeřům nasázeli 14 gólů, a naopak neobdrželi ani jeden.

Nedělní soupeř slávistického B-týmu se nachází na 12. místě tabulky se ziskem 26 bodů. Rezerva pražské Bohemians 1905 má za posledních sedm utkání pouze jednu výhru a tři remízy.

Zápas 25. kola ČFL skupiny A mezi Bohemians 1905 „B“ a SK Slavia Praha „B“ je na programu v neděli 5. května od 10:15 v tréninkovém areálu Bohemians v Uhříněvsi. Utkání můžete sledovat také živě na TVCom.

Přijďte podpořit slávistické béčko v cestě za postupem!

Aktuálně

Hráči na hostování: Návrat Stejskala i pardubičtí zachránci

včera
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Před posledním zápasem sezony do fanzony

včera
Užijte si poslední utkání letošní sezony naplno, přijďte do fanzóny, dejte si skvělé občerstvení a změřte své dovednosti a sílu s ostatními fanoušky na našich atrakcích. Na zápas se opět dostanete autobusy Slavia expres, jeden speciální spoj vypravujeme z Xaverova po skončení zápasu B-týmu.

O La Masii i tlaku. Zafeiris a nový HALFTIME

včera
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpovědi poskytli i nový asistent Jindřicha Trpišovského Milan Kerbr, dcera legendárního brankáře Františka Plánička nebo manželka Ondřeje Koláře.

Další články