Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Cashback na kontaktní grily Braun

Cashback na kontaktní grily Braun

3.5.2024 napsal(a) Honza H.

Milí příznivci zdravého životního stylu a všichni, kdo milují grilování,

představuji vám fantastickou promo akci od společnosti Braun, která vám umožní zažít kouzlo grilování s novými kontaktními grily Braun MultiGrill. Tyto multifunkční grily jsou skvělou volbou pro každého, kdo hledá univerzálnost a kvalitu v jednom, a navíc nyní můžete získat zpět až 1 000 Kč z vašeho nákupu.

Expert.cz slevový kupón

Jak se zapojit do promo akce

Nákup grilu: Od 1. května do 30. června 2024 si zakupte kontaktní gril Braun MultiGrill u kteréhokoliv z vybraných prodejců, jako jsou Alza.cz, Mall.cz, Electro World a další. Nabídka se vztahuje na vybrané modely, takže si můžete vybrat přesně ten, který odpovídá vašim potřebám a preferencím.

Registrace produktu: Po nákupu máte 14 dní na to, aby jste se zaregistrovali na stránkách Braun a nahráli údaje o koupeném grilu včetně kopie účtenky. Tento krok je nezbytný pro získání cashbacku.

Získání cashbacku: Po úspěšné verifikaci vaší registrace a nákupu vám bude částka až 1 000 Kč vrácena na váš bankovní účet do 30 dnů.

Proč si vybrat Braun MultiGrill?

Kontaktní grily Braun MultiGrill nabízejí nejen vysoký výkon, ale i adaptabilitu s možností nastavení různých grilovacích ploch a poloh, což umožňuje použití grilu pro přípravu snídaně, oběda, večeře a dokonce i dezertů. S Braun MultiGrill můžete grilovat celoročně a užívat si zdravého stylu vaření bez ohledu na počasí venku.
Výběr správného modelu

MultiGrill 9 Pro CG9167 a CG9047: Pro ty nejnáročnější uživatele, nabízejí tyto modely nejvyšší cashback 1 000 Kč a jsou ideální pro velké rodiny nebo časté hostitele grilovacích večírků.
Řada MultiGrill 7 a 9: Tyto modely nabízejí cashback 500 až 800 Kč a jsou skvělou volbou pro každodenní použití s vysokou flexibilitou a výkonem.

Důležité informace

Termín akce: Nezapomeňte, že celá akce trvá do 30. června 2024, ale pořadatel může akci ukončit dříve, tak neváhejte s nákupem.
Podmínky pro získání cashbacku: Kompletní podmínky akce a seznam povolených prodejců najdete na braunhousehold.cz. Přečtěte si je důkladně, abyste byli jisti, že váš nákup splňuje všechny požadavky.

Závěr

Využití této promo akce je skvělou příležitostí nejen k ušetření peněz, ale i k tomu, aby vaše domácnost získala multifunkční pomocníka, který změní způsob, jakým připravujete jídlo. Nechte se inspirovat možnostmi, které vám moderní technologie Braun MultiGrill nabízí, a užívejte si chutné pokrmy připravené s láskou a bez námahy.

Přeji vám mnoho úspěšných a chutných grilovacích zážitků s Braun MultiGrill!

Kde nakoupit? Pokud jste si ještě nevybrali svého prodejce my vám doporučujeme produkty Braun nakoupit na webu Expert.cz. Expert.cz nabídne širokou nabídku produktů včetně těchto špičkových grilů. Můžete tu také nakoupit příslušenství, které se vám bude ke grilování hodit. Na Expert.cz můžete také využívat slevové kupóny a kódy, které naleznete na stránkách našeho slevového portálu slevovykupon.net. Pokud budete mít kliku můžete při svém nákupu grilu Braun ušetřit hned dvakrát. Přejeme vám výhodný nákup.

Komentáře

CAPTCHA

Expert.cz slevový kupón

Expert Elektro je maloobchodní prodejce elektra, domácích spotřebičů, černé techniky, mobilů a IT.

Expert.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.