Proč vlastně nedopadl plánovaný XFN souboj Muradov vs Kincl, který je znovu aktuální?

Muradov Kincl

V návaznosti na novinky kolem Macha Muradova, se kterým se bohužel UFC znenadání rozloučilo, si mnozí fanoušci vzpomněli na souboj Muradov vs Kincl, který jsme měli vidět pod hlavičkou XFN. Tehdy mělo jít o jeden z vrcholů roku, ale bitvu jsme nakonec nikdy neviděli. Co se pokazilo?

To leccos vysvětluje! Muradov odhaluje, jak na něj naštvané vedení UFC tlačilo

„Zdravím všechny, právě jsem přistál v Istanbulu a stejně jako vy jsem se dozvěděl novinku, že ode dneška nejsem zápasník UFC. Napsal jsem manažerovi, protože nevím proč. Prostě jen přišla zpráva, že děkuji za vše, bla bla bla, ale důvod nenapsali. Nevadí, život jde dál. Nechtěl jsem tam skončit takhle a tak brzy, ale osud je osud. Nejsem zklamaný, ale trochu asi smutný. Nebudu říkat, že ne. Je to však sport a život pokračuje. Uvidíme, co přijde dál. Mám už nějaké nabídky. Prostě ukončili smlouvu. Důvod nevím. Chtěl jsem vám to jen říct, ale kariéru určitě nekončím. Pokračuju a chtěl jsem vám všem poděkovat,“ reagoval Muradov na novinky ohledně zrušení UFC kontraktu.

V jaké organizaci byste Macha chtěli vidět?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...




  

Proč nedopadl souboj Muradov vs Kincl?

„Zdravím všechny své fanoušky, jak asi víte, další můj zápas pod XFN se měl uskutečnit 7. června v O2 areně v Praze proti Patrikovi Kinclovi. Bohužel XFN nesplnilo podmínky, na kterých jsme se domluvili, a zápas se ruší. Moc se omlouvám vám všem a taky Patrikovi, kterého respektuji jako sportovce i jako člověka. Celá situace mě velice mrzí, ale je to moje práce, která mě živí a určitá pravidla se musí dodržovat. S XFN jsem žádné problémy nikdy neměl, ale tentokrát to bohužel nevyšlo. Od dnešního dne jsem volný fighter a brzy vám dám vědět v jaké organizaci a kde budu pokračovat. Děkuji, že jste se mnou, že mě podporujete a že mi věříte,“ vysvětlil Mach v roce 2019, že XFN nesplnilo smluvené podmínky. Muradov totiž po pomalu se potápějící organizaci chtěl, aby mu za zápas poslala zálohu, aby měl jistotu, že dostane zaplaceno, což se nestalo, takže z bitvy sešlo.

„Nové vedení firmy na situaci s Muradovem nezareagovalo, což mě velmi mrzí,“ reagoval tehdy pro deník Sport Petr Kareš, promotér XFN. „Machmuda jsem požádal o týden času a z pozice promotéra pro něho finance zajistím nebo rezignuji. Není možné takto dále pracovat. Možná jsem už jediný, kdo věří, že situaci XFN zvládne, ale to mě vůbec nevadí. Bojujeme proti velmi silným hráčům a zdá se, že celou dobu hrál jeden hráč uvnitř XFN proti nám.“

Nyní je však znovu na stole, pokud by se tedy Muradov vrátil do OKTAGONu, kde už působil. Rozhodně se však nabízí i další cesty, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.

 




 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *