Hokejisty Vsetína posílil útočník Brož. Poprvé bude hrát mimo Prahu

Foto: HC Slavia Praha
VSETÍN - Nově se tvořící kádr Vsetína pro sezonu 2024/2025 zná další jméno. Útočné řady Valachů posílí Jaroslav Brož, který přichází na Lapač z Edenu, kde nosil dres Slavie Praha.

Třiadvacetiletý forvard má za sebou povedenou sezonu, když se zařadil mezi hlavní opory sešívaných. Nyní si poprvé v kariéře vyzkouší angažmá mimo hlavní město, na Lapači podepsal jednoletý kontrakt s možností uplatnění opce.

Jsem moc rád, že jsem se domluvil se Vsetínem vzhledem k historii a kvalitě klubu. Beru to jako posun v kariéře, těším se na nové příležitosti. Věřím, že budu platným členem týmu,“ sdělil po podpisu smlouvy novopečený útočník Valachů.

Brož je pražským rodákem a v hlavním městě také strávil dosavadní hráčskou kariéru. První krůčky na ledě činil v mateřském klubu Letci Letňany, ale už v žákovských letech zamířil do Slavie. Třikrát byl v mládeži nominován do výběru národního mužstva.

V sešívaném dresu poprvé nakoukl ještě coby junior i do Chance ligy, kde se postupně vypracoval mezi produktivní opory mužstva.

V loňské sezoně byl Brož s patnácti vstřelenými brankami druhým nejlepším střelcem Slavie a i díky jeho produktivitě se pražský celek nakonec probojoval do předkola play-off.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x