Inkasovaný gól v nastavení? Skandál, nešetřil kritikou trenér Bohemians. Expert pojmenoval problém Klokanů

Inkasovaný gól v nastavení? Skandál, nešetřil kritikou trenér Bohemians. Expert pojmenoval problém Klokanů

České Budějovice jsou pryč z poslední příčky, po infarktové koncovce zápasu s Bohemians zavládla v táboře Dynama euforie. Naopak Jaroslav Veselý, kouč Bohemians, byl po prohře 1:2 ke svým svěřencům hodně kritický. "Všechno jsme si pokazili sami. Vrcholem byl gól v poslední minutě, to byl skandál, to se nepovedlo," štvalo trenéra poražených.

Klokani se ve skupině o záchranu nemusejí bát nějakých problémů. V Budějovicích drželi dlouho stav 1:1 a měli více šancí než Dynamo. "Domácí také hrozili, ale my jsme si to pokazili všechno sami," měl jasno Veselý. "Domácí do toho v konci šli, ale my jsme mohli vyhrát, na to už se ale nikdo neptá," sklopil zrak kouč Bohemians.

PŘIJDE SLAVIA O OBJEV ZE SEVERU? PREBSL V LIBERCI VYROSTL A ŘEŠÍ BUDOUCNOST, ZÁJEM JE ZE ŠPANĚLSKA

Tým měl všechno v klidu dohrát minimálně na remízu, ale doplatil na naivitu. "Vrcholem byl gól v poslední minutě, to byl skandál za mě, to se nám nepovedlo," zlobil se asistent reprezentančního trenéra Ivana Haška. Připomněl také, že se jeho týmu na půdě jihočeského rivala dlouhodobě nedaří. "Bohužel. To utkání mělo dopadnout jinak. Už s tím nic neuděláme, ale je jasné, že zkušené mužstvo by zápas v klidu dohrál," měl jasno Veselý.

Expert O2 TV Zdeněk Folprecht měl pro výsledek zápasu své vysvětlení. Myslí si, že problém byl v hlavách hráčů Bohemians. "Myslím, že to hrálo roli. Jdete tam a říkáte si, že odvedete výkon na sto procent. A také si myslíte, že hrajete na sto procent, ale vzadu v podvědomí tam pořád někde je, že nejde tak trochu o nic," naráží na to, že i když Klokani zápas ztratili, pořád mají osmibodový náskok na barážové příčky.

Foto: Profimedia