Karvinský kolaps! Fleišman dal nádherný gól a potom? Radši moc nechci mluvit, hlásil zničený kouč Bielan

Karvinský kolaps! Fleišman dal nádherný gól a potom? Radši moc nechci mluvit, hlásil zničený kouč Bielan

Sahali po třech bodech a nakonec míří domů s prádznou. Karviná vedla ještě chvíli před konce v Jablonci 2:1 a vypadalo to senzační výhru. Jenže opak byl pravdou, Jablonec dvěma trefami otočil skóre a slavil v prvním kole skupiny o záchranu vítězství 3:2. V tabulce má již šestibodový náskok na baráž. "Jsou to zlaté body," oddechl si kouč vítězů Radoslav Látal. Karvinský trenér Marek Bielan neskrýval zklamání. "Fleišman dál krásný gól. A potom? Nemůžu se vyjadřovat k tomu, co mi nepatří," hlesl Bielan.

Jablonec byl na pokraji krachu. Kdyby duel s Karvinou nezvládl, pořádně by si zavařil. Nakonec ale v táboře domácích po báječném finiši vládla eurorie po výhře 3:2. "Smutek, co jsme prožívali před týdnem, střídá euforie. Teď jsme to zvládli. Je to krásný pocit. Přitom se dá říct, že ve druhé půli jsme nehráli dobře," přiznal Látal.

INKASOVANÝ GÓL V NASTAVENÍ? SKANDÁL, NEŠETŘIL KRITIKOU TRENÉR BOHEMIANS. EXPERT POJMENOVAL PROBLÉM KLOKANŮ

"Pomohli jsme si standardkami a taky vyšla střídání. Dostali jsme do hry Martince a Náprstka. Pro nás jsou to zlaté body," vykládal do kamer O2 TV kouč Jablonce.

Trenér Karviné Bielan byl po vypjatém duelu plném emocí vyčerpaný. Gól v nastavení mu vzal ranec energie. "To přináší fotbal. Jednou je tam euforie, jako když dal Fleišman nádherný gól. A potom? Radši moc nechci mluvit, protože se nemůžu vyjadřovat k něčemu, co mi nepatří," konstatoval Bielan.

Foto: MFK Karviná