I sám Mengele by žasnul nad novým ukrajinským mobilizačním zákonem!


Doktor  Mengele  je  synonymem  pro  supersadistu  gfalaktického rozměru. Oprávněně.  Vím, že  přirovnání  k  nacismu a používání  přirovnání  k  praxi nacistů  je  velmi  zneužíváno.  Hyperinflačním  způsobem. Takže  ztrácí  svou argumentační závažnost. A proto  se  používání  paralel na  nacistický  režim a jeho  bestiální  praxi  ve  svých textech  vyhýbám, jak to jen lze.  Nicméně  tady  se nedalo jinak  než  do titulku  sáhnout  po Mengelem. Protože  i ten  by  nejspíš  žasnul,  co je  dnes možné, ohledně  zdravotního stavu  průměrného Ukrajince  a dokonce i Ukrajinky!!!! dle nového, čerstvě  schváleného ukrajinského mobilizačního zákona.

Můj  oblíbený  ukrajinský server  Strana.ua  totiž  ve  svém  pátečním  shrnutí  dění na  frontě  i za  frontou v  článku

„Орланы“ против „Пэтриотов“, судьба Часова Яра, о чем говорят откровения генерала Скибицкого. Итоги

podle  překladače

„Orli“ proti „Patriotům“, osud Chasova Yara, o čemž svědčí odhalení generála Skibitského. Výsledek

Se  v poslední  čtvrtině  textu  rozepsal  o  tom,  že  podle  tohoto zákona, byla  ZRUŠENA  dosavadní  zdravotní  klasifikace  branců a  záložníků  a pospal, které  diagnozy  dnes nevedou k vyřazení  vojenské  evidence,  nýbrž  nově  do vojenského  mundůru a na  frontu. Tvrdím,  že  i Mengele  by  jen nevěřícně  zíral. Pokud  to  co  vám nyní  nabídnu  hodláte  porovnat  z originálem, jestli  vás  vlk netahá  za  fusekli,  pak musíte  odrolovat  až  na  samý  konec  originálu. Na jeho poslední  čtvrtinu.

Ale  dost  řečí.  Já tam  naprosto nevěřícně  čtu  tohle:

Další novinkou je, že zítra, 4. května, vstupuje v platnost zákon, který ruší koncept těch, kteří mají omezenou způsobilost k vojenské službě.

Lidé, kteří jsou takto uznáni, budou muset do 9 měsíců znovu podstoupit lékařskou prohlídku. Dále může být osoba prohlášena za nezpůsobilou nebo způsobilou pro službu.

Oprávněné osoby budou zase rozděleny do čtyř kategorií v závislosti na jejich zdravotním stavu. Seznam nemocí, které mají být považovány za nevhodné, již byl schválen .

Jak bude probíhat recertifikace „omezeně vhodné“, je vidět na příkladu tuberkulózy. Z vojenského rejstříku jsou tak zcela vyřazeni ti, kteří jsou v aktivní fázi onemocnění s uvolňováním bakterií a kolapsem plicní tkáně.

Pokud se bakterie neuvolní a tkáň se nerozpadne, budete muset za šest měsíců přijít na lékařskou prohlídku.

Lidé, kteří mají klinicky vyléčenou tuberkulózu, mohou sloužit v TCC a podpůrných jednotkách. Pokud má branec „reziduální účinky“ po vyléčené tuberkulóze, pak je zcela fit.

Zajímavější je situace ohledně HIV. Pouze ti, u kterých postupuje, jsou považováni za nezpůsobilé. Zbývající přenašeči viru mohou sloužit buď v zadních jednotkách a TCC, nebo, mluvíme-li o asymptomatických přenašečích, vepředu.

Onkologické pacienty vyřadí z evidence pouze v případě, že jsou neoperabilní a mají metastázy. Totéž platí, pokud nádor rychle postupuje.

Ti, kteří měli operovaný primární nádor nebo mají „pomalu progredující“ nádor, mohou být posláni sloužit do zadní části. Totéž platí, pokud mají rakovinu kůže nebo dolního rtu.

A ti s rakovinou ve stabilní remisi jsou považováni za plně způsobilé.

Lidé s lehkými duševními poruchami mohou být povoláni do služby vzadu (pokud jsou „na cestě k uzdravení“, pak jsou považováni za plně zdatné), se syndromy závislosti, poruchami chování se vzácnými záchvaty vášně. Také lidé s mírnou mentální retardací mohou být posláni do TCC a týlu.

Dalším zajímavým bodem je, že těhotné ženy a ženy po porodu jsou považovány za schopné služby, pokud těhotenství a poporodní období prošlo bez komplikací. Komplikace dávají právo odejít nebo propustit.

Tohle  mohl  vymyslet  někdo  aspoň  trochu příčetný?

Takže  tuberáci  budou mobilizování, s výjimkou těch,  kterým se  už  akutně  rozpadají plíce!!!! bravo!

Stejné  je  to  u HIV pozitivních!!  Osvobozeni od  fronty  jsou jen ti, co už  se nacházejí v posledním tažení! Bravo bravissimo!!!

Lidé s  rakovinou?  Osvobození  se  týká  opět jen těch,  co  už  jsou  jednou  nohou pod  drnem a  expandují  u nich nezastavitelně  metastázy!!! Ten komu vyoperovali  nádor  a zatím se nešíří  – šup  s ním  na frontu!  A  ti kteří  sice mají  tuhle  diagnozu, ale momentálně  jsou stabilizovaní?  Tak to jsou přece  naprosto zdraví, plnohodnotní  soldáti!!!  Pro tohle  už  nemám dost  oslavných zvolání!

Ale  to není  všechno!  Ani náhodou!  Nový mobilizační  zákon  myslí  i na  blázny!!!!  Ti s údajně  lehčími duševními poruchami  jsou  od nynějška TAUGLICH!!!  Důležité  slovíčko je  s lehkými!  Ukrajinští  papaláši  to pro sebe  vymysleli  fakt  dokonale – jich  se nová zdravotní  klasifikace netýká! Určitě  ne. Protože  tohle  nikdo s lehkou  duševní poruchou vymyslet  nemohl.  Jak si hned  ukážeme! Tohle  je  o těžké demenci!  A  ta  kandidáta na  cestu  do mlýnku na  maso  od ní zprošťuje!

Protože  ani nikdo lehce  nepříčetný  by  nevymyslel toto:

Dalším zajímavým bodem je, že těhotné ženy a ženy po porodu jsou považovány za schopné služby, pokud těhotenství a poporodní období prošlo bez komplikací. Komplikace dávají právo odejít nebo propustit.

Dovolte  mi neslušný  dotaz  – kdy jste naposled  četli větší  zhovadilost? Těhotné  ženy  nebo ženy  po porodu a vojenská  evidence????!!!!

Zelenský a spol.  jsou  evidentně  v obrovském průšvihu!!!! A  Fiala  se  nejspíš  potřebuje  inspirovat!

Kdyby  nešlo  o  web  Strana.ua  kde už  si vlk tisíckrát a  jednou ověřil,  že jejich  informace  sedí na  chlup, nevěřil bych  tomu!

I Mengele  by  zíral….

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.