Vyznamenání pro Bernda Posselta je dalším vkrádáním nacismu a fašismu

Lidovci, mající zrádcovství snad v genech, opět nezklamali. Návrh poslance KDU–ČSL Šimona Hellera, pilného učně Daniela Hermana a Pavla Bělobrádka, na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němců nás vrací do 40. let minulého století, kdy zde vládli lokajové cizích zájmů. Dnes sklízíme plody z Fialova podržtaškování Posseltovi, započatém, především »díky« ODS, ve slavných »devadesátkách«.

Lidovecký návrh je pokračováním dlouhodobého poklonkování nejenom tomuto sdružení, ale i Německu, pro které se ČR stala již dávno ekonomickou kolonií a v zahraniční politice vazalem. Posledním příkladem budiž počínání agenta Pávka, který v symbolický den vztahů obou států, 15. března, zapůjčil německé straně Zlatý kříž (když především lidovci by se měli modlit za jeho navrácení v původním stavu).

Není ironií, že stačilo si za dobu od převratu vychovat správně všehoschopné zrádce a vše je najednou velmi snadné, aby potomci bývalých nacistů dosahovali svých úspěchů. Nejenom lidovcům, ale celé demoliční vládě se tak daří postupně smést zápach holocaustu. Čeho se Hitler snažil dosáhnout bezmezným zabíjením a prováděnými zvěrstvy, toho potomci jeho nohsledů dosahují diplomatickou cestou.

Naskýtá se oprávněná otázka, co bude následovat? Bude to zřízení ministerského křesla pro sudetské záležitosti, jakási kopie ministerstva pro evropské záležitosti? Nebo snad návrhy klerofašistů na vyznamenání v příštím roce v podobě Řádu bílého lva pro Heydricha, Goebbelse, Henleina a další? Pro současnou vládu to nebude žádný problém. Stejně jako pro Petra Pavla, který již několikrát za krátké období předvedl, že jeho schopnost zradit české zájmy nezná hranic!

Lidovci, kteří díky jednomu maléru za druhým jsou již dlouhodobě nevolitelní, si nicméně z mizivých volebních preferencí těžkou hlavu nedělají. Vědomi toho, že díky dalšímu volebnímu podvodu, tentokrát v podobě korespondenční volby, jim sudetští bratři a krajané své hlasy nasypou!

Miroslav Kavij

Související články

3 KOMENTÁŘŮ

  1. I to jsou důsledky “sametové revoluce”, to nemohlo dopadnout jinak. Prostě ti slavní revolucionáři splácejí dluhy.

  2. Poslanec Jan Bartošek z KDU-ČSL má za asistenta učitele gymnázia z Třeboně Šimona Hellera KDU-ČSL. Tento lidovec Šimon Heller z KDU-ČSL pořádal politický hon na učitelku z gymnázia v Třeboni pro její politické názory. Jako to dělali Henleinovci v Sudetech.
    Pořádal politické antikomunistické akce a vybízel k tomu i studenty jen proto, že učitelka je členkou KSČM. Heller pořádal studentské kravály před bydlištěm učitelky. Nevím, jestli je v náplni práce učitele Hellera z KDU-ČSL zneužívat studenty pro lidoveckou antikomunistickou činnost, v prý demokratické republice.
    Dnes už je Šimon Heller poslancem parlamentu za KDU-ČSL a členem bezpečnostního výboru parlamentu, to je docela dobře zúročená politická a lidská nenávist Hellerova v barvách KDU-ČSL.

  3. 🇨🇿🇺🇦Patriot svého národa Petr Pavel reagoval na hádku dětí, kdy malá Ukrajinka řekla na rusy, že jsou hovno, čeští kluci na ní plivli; jako každá Ukrajinka i tahle roste práskačkou – hádku natočila… Prezidentik PP pozval potvůrku s matkou na hrad – kytičku daroval, omlouval se…
    Přišla větší bída – Ukrajinci znásilnili dvě Češky. A hovado PP zase omlouvá nacistickou Ukrajinu ….
    KOHO NA TOM HRADU MÁME?? 😡😡😡 Ukrajinského agenta?
    @hlasiserusanda🙍🏻‍♀️

    Dne 21.5.2023 v koncentračním táboře Terezín prohlásil Petr Pavel, že německé válečné zločiny za 2. světové války páchali naši předkové.
    Petr Pavel není mým prezidentem, protože je hlupák, lhář a zákeřný prolhaný manipulátor, který si neváží národa který jej zvolil prezidentem.

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy