Pozvánka na Agoru

Jarní běh konference o informačních a komunikačních technologiích pro uživatele se zrakovým postižením se uskuteční o víkendu 18. a 19. května v prostorách Střediska Teiresiás Masarykovy univerzity v Brně.

V plenární sekci se budete moci seznámit s novinkami v oblasti hmatové grafiky, vybraných aplikací či využití umělé inteligence.

Vystavovatelská část nabídne příležitost vyzkoušet si produkty a služby nejméně 7 vystavovatelů.

Workshopy, které stále tvoří stěžejní programovou náplň Agory, opět nabídnou možnost praktického seznámení s vybranými programy či aplikacemi - těšit se můžete například na workshopy z oblasti využití umělé inteligence k rozpoznávání a popisům grafických objektů, bankovnictví a financí či tvorby obsahu na web. Registraci na ně spustíme zítra, v pondělí 6. května, ve 12.00.

Bližší informace k Agoře i k jejím jednotlivým programovým částem najdete v případě zájmu na webu konference www.agora.muni.cz.

Anička Hořejší, Irena Peterková, Pepa Konečný a Radek Pavlíček
za organizační tým Agory

Agoru pořádá Středisko Teiresiás Masarykovy univerzity za podpory společnosti Deloitte, AccessibleEU Centre, Komerční banky, Nadačního fondu Českého rozhlasu a dalších partnerů. Děkujeme za podporu.

 

 

Klíčová slova: