Technologie / produkty

Objevte novinky ve venkovním osvětlení od Delta Light

Venkovní osvětlení Logic Linear On od Delta Light Foto: Delta Light Czech

V tichém zákoutí se rodí nový záblesk světla – tak lze popsat nové kolekce venkovního osvětlení od belgického výrobce svítidel, Delta Light.

Delta Light , 3. 5. 2024 / Advertorial

Společnost Delta Light je známá tím, že každý rok přináší zajímavé revoluce v oblasti osvětlení. I letos se designéři této společnosti postavili velké výzvě a aktualizovali nabídku venkovního osvětlení, které zachovává prémiový charakter architektonického osvětlení Delta Light, a zároveň rozšiřuje naše představy o tom, co venkovní osvětlení může ještě být.

Foto: Nástěnné venkovní svítidlo Nebbia od Delta Light

Rok 2024 přinesl do světa nové kolekce venkovních svítidel doplněné o nové produkty a technologické inovace. Jedním z hlavních přírůstků je kolekce Logic Linear, která se rozrostla o inovativní verzi nazvanou Logic Linear On. Toto nové svítidlo není jen estetickým prvkem, ale stává se nedílnou součástí venkovního prostředí. Jeho lineární design, nyní dostupný ve verzi pro povrchovou montáž „On“, nabízí široké možnosti a umožňuje architektům integrovat konzistentní osvětlení do svých architektonických projektů s nevídanou lehkostí.

Nová kolekce nástěnných svítidel Nebbia je výsledkem spolupráce se studiem Park Associati sídlícím v Miláně a představuje dokonalé spojení elegance a funkcionality. Zaoblený geometrický design svítidla a skleněný kryt ihned upoutají pozornost, zatímco široká paleta barev přináší do prostoru novou energii a vizuální atraktivitu. Kruhový design není pouze estetickým prvkem; je to záměrné řešení, které usnadňuje demontáž a údržbu, čímž svítidlo Nebbia spojuje vizuální přitažlivost s praktickou efektivitou.

Foto: Svítidlo Frax on Pole od Delta Light

Delta Light nezapomnělo ani na svítidlo Frax on Pole, které spojuje světlo s architekturou a oživuje každý venkovní prostor. Díky sedmi různým světelným efektům a flexibilním možnostem instalace se Frax snadno přizpůsobí každému aspektu městského designu, bez ohledu na formu, materiál nebo kompozici. Frax je nově k dispozici v odstínu Flemish Bronze Outdoor, který je dostupný v rámci více produktů v portfoliu Delta Light. Tato novinka umožňuje architektům elegantně propojit své koncepty interiérového designu s venkovními prostory. I přesto, že je Frax priárně určen pro venkovní použití, přináší jedinečný charakter, který je typický pro svítidla Delta Light a dodává každému prostoru zajímavou atmosféru.

S novými přírůstky Delta Light nezůstává jen u vnitřních prostorů; naopak přináší eleganci interiérového designu i do venkovních prostor. To umožňuje spojení toho nejlepšího z obou světů – estetiky interiéru a pohodlí venkovního prostředí, v jednotném stylu.

  • autor: Delta Light *
  • publikováno: * 3. 5. 2024
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři