• Beauty  • Dailystyle Glam: Beauty novinky

Dailystyle Glam: Beauty novinky

Připravte se na příchod teplých dnů s novinkami, které hýbou světem beauty. S odkládáním teplých svršků odlehčuje i péče o tělo, pleť a vlasy, namísto hutných make-upů přichází lehké rozjasňující produkty a pokožku zahalujeme do jarních květinových vůní. Nechte se inspirovat a vykročte vstříc slunečním paprskům s hladkou a provoněnou pokožkou a mladistvou tváří bez vrásek i nežádoucích pigmentových skvrn.

Dokonalá pleť a krásné vlasy

Trápí vás černé tečky, jizvičky, pigmentové skrvny či vrásky? Kolekce KIWI™ od Foreo díky dvěma novým produktům vyřeší najednou všechny tyto problémy. KIWI™ derma je diamantový mikrodermabrazivní přístroj na čištění pórů. Pleť je po jeho použití dokonale hladká a mladistvá. Dalším účinným pomocníkem je KIWI™ určený k „vysávání“ pórů bez funkce mikrodermabraze, ten odstraňuje černé a bílé tečky, maz a další nečistoty a díky modrému LED světlu navíc eliminuje i škodlivé bakterie. Pleť bude po použití těchto dvou přístrojů dokonale čistá a krásná. Za zmínku stojí i velice povedená kampaň se slovní hříčkou „Blackheads suck. Scars suck. Wrinkles suck. KIWI™ sucks better,“ která měla velký ohlas na sociálních sítích.

Další novinkou řešící specifické problémy pleti jsou séra od Simpl Therapy. Retinal sérum s obsahem retinalu 0,06 % a zklidňujících látek proti stárnutí pleti. Je vhodné i pro ty, kteří podobný přípravek zkoušejí poprvé. Pokud vás trápí pigmentové skvrny a barevné nerovnoměrnosti, nebo chcete jejich vzniku v létě předcházet, pak sáhněte po gelovém DE-PIGMENT séru, jehož složení se zaměřuje na skvrny, které se objevují s věkem, vlivem UV záření nebo v důsledku zánětů a hormonálních změn. Výživné a hutnější THE RICHEST SERUM obnovuje bariéru pleti a hydratuje ji, takže se hodí především na velmi citlivou a suchou pleť. Lehké ANTI-BLEMISH SERUM je naopak vhodné pro problematickou pleť se sklonem k vyrážkám, protože je plné aktivně čistících a zároveň zklidňujících složek.

Jsou vaše vlasy vlivem neustálých změn mdlé a bez potřebného objemu? Dopřejte jim obnovující NEUMA Re Neu® plnou přírodních látek, jako je levandulový olej pro zklidnění a hydrataci pokožky hlavy a podporu růstu nových vlasů, výtažek z máty peprné regenerující vlasové vlákno a rostlinný protein, který pomůže poškozeným vlasům a roztřepeným konečkům. Šampon Re Neu® odstraňuje nečistoty i zbytky stylingových přípravků bez vysoušení vlasového vlákna. Lehký kondicionér Re Neu® posiluje a uhlazuje strukturu vlasů bez jejich zatížení. Po umytí těmito produkty jsou vlasy lesklé a plné objemu.

Dlouhé řasy a rozjasněná tvář

Chcete mít dokonale natočené a husté řasy? Pak sáhněte po řasenkách od Dermacol s inovativními kartáčky, které řasy krásně natočí a přidají jim objem bez nežádoucího slepení. Řasenka Bombastick má kartáček s 6 kuličkami a různě dlouhé štětinky pro rovnoměrné vrstvení, takže je jako stvořená pro vytvoření efektu panoramatických řas a super objemu. Řasenka Imperial XXL se silikonovým hi-tech kartáčkem s jemnými štětinkami řasy precizně obalí a natočí, dodá jim extra objem a zanechává je pružné. Obě řasenky díky svému složení zaručují dlouhotrvající výsledný efekt bez rozmazávání.

Dopřejte si skutečný zářivý filtr s hvězdnými novinkami řady Dior Forever. Tuto řadu představují tři múzy domu Dior: herečka Anye Taylor-Joy, vycházející hvězda Willow Smith a jihokorejská popová hvězda Jisoom. Rozjasňující zdokonalující fluid Dior Forever Glow Star Filter zanechá pleť zářivou a hydratovanou po celých 24 hodin. Lehký fluid lze nosit na holou pleť pro její přirozený jas, s podkladovou bází Dior Forever Skin Glow pro rozjasnění a po bázi k rozjasnění rysů. V nabídce je 10 odstínů, takže krásně splyne s každým tónem pleti. Barevný tekutý rozjasňovač Dior Forever Glow Maximizer dodá zářivému líčení jeho konečnou podobu. Jemná textura je obohacena o vysokou koncentraci perleťových složek s intenzivním saténovým leskem. Díky 6 odstínům a novému aplikátoru ho lze použít jako rozjasňovač, tvářenku, bronzer, na kontury obličeje, tvář i oči. Bronzující pudr z limitované edice Dior Forever Natural Bronze Glow dodá opálený, zářivý a zdravý lesk. Pudr je k dispozici ve 4 variantách, v růžových nebo zlatých. Je kombinací saténového bronzujícího pudru, matného tvarovacího pudru, zářivé tvářenky a třpytivého zlatého rozjasňovače. Pleť je zároveň zvýrazněná, vymodelovaná a rozjasněná. Pro dokonalé líčení vždy použijte zářivý podkladový krém DIOR FOREVER SKIN GLOW, který je k dispozici ve 42 odstínech.

„Záře je největším spojencem našich ambasadorek. Dnes chceme každé ženě poskytnout ty nejúčinnější nástroje, aby mohla zářit jako ony. Tyto inovativní, a přitom velmi snadno aplikovatelné formule fungují na všechny odstíny pleti, od nejsvětlejšího po nejtmavší, oživují zářivost pleti a dodávají jí neuvěřitelný lesk. v záři reflektorů.“ Peter Philips, kreativní a image ředitel pro make-up Dior

Péče určená speciálně pro muže

Hledáte péči, která je určena pro muže a zohledňuje specifické potřeby jejich pleti? Vyzkoušejte trio Dior Sauvage Mencare s vysokým obsahem přírodních složek zahrnující čisticí přípravek, tonikum a sérum. Produkty mají nelepivé textury s tóny oblíbeného Sauvage. Tato unikátní péče čerpá sílu ze srdce kaktusu jehož květy obsahují vodní extrakt, který má hydratační a posilující účinky, zatímco semena jeho plodů obsahují vysoce výživný olej. Čisticí přípravek s obsahem kaktusu The Cleanser snoubí čisticí vlastnosti přírodního dřevěného uhlí s vodním extraktem z kaktusu, který zanechává pleť čistou, jemnou a až 8 hodin hydratovanou. The Toner s obsahem kaktusu účinně stahuje rozšířené póry. Dále pak snižuje známky únavy, poskytuje okamžitou svěžest a zklidňuje stejně jako voda po holení. The Serum je lehké a obsahuje vysoce koncentrované účinné látky. Rychle se vstřebává, hloubkově hydratuje pleť a vytváří ochranný štít, který snižuje ztrátu vody o 37 %. Pleť zanechává jemnou, vláčnou a zabraňuje jejímu vysoušení. Zároveň zajišťuje rekordní nepřetržitou hydrataci po dobu 100 hodin, takže mužům poskytuje i péči proti stárnutí pleti.

Vše pro hladkou a voňavou pokožku

Milujete kultovní vůni J’ADORE? Pak vás zajisté potěší, že v letošním roce je kolekce J’ADORE Les Adorables obohacena o tři nové produkty péče o tělo s vysokým podílem přírodních složek s oblíbenou květinovou vůní J’adore. Sprchový gel s výtažkem z jasmínu zahaluje tělo jemnou pěnou, která zanechává pokožku hedvábnou. Tělové mléko je obohacené o jasmínový vosk, který zjemňuje pokožku a jeho krémová, zklidňující textura ji hydratuje, vyživuje a dodává jí pružnost. Krém na ruce a nehty s jasmínovým voskem, bavlnou a nektarem zanechává pokožku pružnou a hebkou. Produkty Les Adorables jsou uloženy v sofistikovaných pouzdrech a působí tak stylovým dojmem. Jako úvod do světa Adorables, dům Dior přinesl miniaturní verze prvních tří produktů z Dior kolekce, které si zamilujte především na cestách. V exkluzivní sadě, která je k dostání ve vybraných buticích a na stránkách Dior.com naleznete tělový krém, třpytivý tělový gel a tělový peeling Shimmering.

V roce 1951 vytvořil Christian Dior jedinečné šaty s motýly, které inspirovaly Marii Grazii Chiuri a staly se základním motivem pro Cruise Collection 2024. Ikonický potisk Butterfly Around the World pak vymyslel italský umělec Pietro Ruffo. Tento motiv dal vzniknout poetickým obrazům připomínajícím ženy a květiny, které Christian Dior tolik miloval. Na počest této skutečnosti vznikla limitovaná edice s ikonickými květinami La Collection Privée. Na pouzdrech parfémů se tak setkávají motýli a květiny. Růžovo-tyrkysová vůně Gris Dior s ostrými kontrasty odhaluje střídavě citrusové, květinové a pak dřevité tóny. Svěží a jemná Lucky nese bohatou kytici zelených a bílých květů, v níž se lehce projevuje konvalinka. Sakura představuje pohádkový vesmírný květ, ve směsi jemných nuancí a růžových podtónů, připomínající třešňový květ. Jasmin des Angesis v zářivě žlutém odstínu je květinová a gurmánská vůně, která v sobě mísí jasmín s medovými tóny meruňky. Zahalte svoje tělo do podmanivých květinových vůní.

Foto: archiv značek Dior, Dermacol, Foreo, NEUMA, Simpl Therapy