Lásky Simony Postlerové. Šest let žila s Ivanem Trojanem, manžela jí vzala rakovina

Simona Postlerová se svou milovanou rodinou. Manželem Zdeňkem Hráškem, dcerou Janou Magdalenou a synem Damiánem.

Zemřela Simona Postlerová

Zesnulá herečka Simona Postlerová byla velmi půvabná žena, která o ctitele nikdy neměla nouzi. Během života prožila dvě osudové lásky. S hercem Ivanem Trojanem a hudebníkem Zdeňkem Hráškem, kterého si vzala za muže a prožila s ním krásné manželství.

První velkou láskou Simony Postlerové byl stejně starý herecký kolega Ivan Trojan. Žili spolu šest let a jak herečka vzpomínala, jejich rozchod nebyl vůbec jednoduchý. Prvních pár let poté se jeden na druhého spíše jen tak bolavě usmívali. Čas všechny rány ale nakonec zahojil. „S Ivanem se vždycky rádi vidíme. Je to vynikající herec a dobrý přítel. Hodně jsme toho spolu prožili,“ sdělovala redaktorovi CNN Prima NEWS před lety Simona.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zesnulý textař Eduard Krečmar na sklonku života vyměnil manželku za mladou Ukrajinku, která k nim domů chodila uklízet

Manžel konec života protrpěl

Provdala se až za hudebníka Zdeňka Hráška, který byl o deset let starší. Hrával například ve Studiovém orchestru Petra Hapky, Swing Bandu Ferdinanda Havlíka nebo v orchestru činohry Národního divadla v Praze. V manželství, které trvalo čtyřiadvacet let, se jim narodily dvě děti – v roce 1992 dcera Jana Magdalena, o dva roky později syn Damián. Rodina vždycky držela pohromadě a jejich vztah byl idylický. Když manžel Zdeněk v roce 2006 onemocněl rakovinou oka, o které kvůli nemoci přišel, byla mu obrovskou oporou.

Těšila se na to, až se stane babičkou

Po několika letech od vyléčení mu byla ale diagnostikována rakovina jater, s níž statečně bojoval tři roky. Zemřel na ni v roce 2016, když umíral, Simona ho držela za ruku. Od té doby zůstala sama a na novou známost neměla pomyšlení. O to více se upnula na své děti. Její dcera ji dokonce stačila udělat babičkou.

„Jsem nesmírně šťastná! Těším se na vnoučátko strašně moc,“ líčila redaktorovi webu CNN Prima NEWS nadšeně v době, kdy dcera byla v očekávání.

Herečka Simona Postlerová zemřela nečekaně ve věku 59 let.

Tagy: