InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Závěrečný koncert žáků ZUŠ

    pondělí 27.5 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

  • Vejšlap (Divadlo Ungelt)

    pondělí 27.5 19:00 - Sál Záložna, Žižkovo náměstí Mladá Vožice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEA: Planá na Prachatice ve čtvrtém utkání nestačila a dostala sedmičku

Plánští hokejbalisté se v neděli rozloučili se sezonou. , Autor: Josef Janda

Plánští hokejbalisté se v neděli rozloučili se sezonou.     Autor: Josef Janda

PLANÁ NAD LUŽNICÍ - Druholigoví hokejbalisté Sokola Planá nad Lužnicí odehráli v neděli 5. května čtvrtý zápas čtvrtfinálové série proti Prachaticím B. Sokolové se stejně jako v sobotu dostali do vedení, z kterého se ale neradovali dlouho. Soupeř ještě do přestávky otočil třemi góly a utkání držel pod kontrolou také v dalším průběhu duelu. Prachatice skórovaly dokonce v oslabení a do třetí periody si odnesly čtyřbrankový náskok. V posledním dějství se hlavně faulovalo a diskutovalo s rozhodčími, kteří rozdali deset dvouminutových trestů. Hosté v závěru vedení ještě navýšili a výsledkem byla nejvyšší porážka Plané v této sérii v poměru 2:7. Prachatice postoupily do semifinále a Plané sezona po prohře 1:3 na zápasy skončila.

 

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – HBC Prachatice B 2:7 (1:3, 0:2, 1:2), branky a nahrávky: 3. Sochůrek (Umlauf), 37. Umlauf (Sochůrek) – 7. Turek (Šimůnek), 10. A. Bárta (Lácha), 11. Švácha (Mráz, Turek), 20. Sedláček (J. Bárta), 23. J. Bárta (Trojan, Stöhr), 40. Sedláček (Lácha, Trojan), 45. Švácha (Sedláček), rozhodčí Laurinc, Prchlík, vyloučení 8:11, využití 1:1, v oslabení 0:1, 100 diváků.

Planá nad Lužnicí: Mátl (Dmejchal) – Janoušek, Umlauf, Gärtner, Pavlát, Vlnatý, Hrádek – Eremiáš, Menzel, Trčka, Křepelka, Komma, Machálek, Kováč, Vaníček, Sochůrek, Novotný.

Prachatice B: Dudla (Holub) – A. Bárta, Mráz, Stöhr – J. Bárta, Klíma, Lácha, Nečada, Reindl, Sedláček, Šilhán, Šimůnek, Štěpánek, Švácha, Trojan, Turek.

Ve čtvrtečním Týdeníku Táborsko si přečtete ke čtvrtfinálové sérii mezi Planou nad Lužnicí a Prachaticemi další podrobnosti.

Za plánský tým promluví nejen o posledním duelu sezony kapitán Luboš Vlnatý.

Rozhodčí rozdávali tresty hlavně ve třetí třetině:

Rozlučka plánských hokejbalistů s letošní sezonou:

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace