Hlavní navigace

Twisto nově umožňuje přímé platby z bankovního účtu

Sdílet

Twisto Autor: Twisto

Fintech Twisto, který poskytuje službu odložených plateb, rozšiřuje platební možnosti také na přímé bankovní platby. Umožnila to spolupráce s litevskou společností Kevin, která dodala technologické řešení. Nově tedy můžete uhradit Twistu platby přímo ze svého bankovního účtu rychlým bankovním převodem.

Společnost kevin. nám dodává řešení, které umožňuje zákazníkům iniciovat platbu bankovním převodem přímo z aplikace Twista. Když tedy chtějí zákazníci uhradit svoje objednávky Twistu, zvolí možnost Rychlého bankovního převodu, potvrdí ho ve své bankovní aplikaci a peníze jsou v podstatě okamžitě převedeny, říká Pavel Prucek z produktového týmu Twista a dodává, že tato metoda snižuje náklady spojené s platbami kartou a poskytuje větší bezpečnost a spolehlivost.

Twisto nyní platby přímým převodem z bankovního účtu nabízí v České republice a v Polsku. V roce 2021 proběhl prodej Twista do zahraničí a v současnosti ho vlastní fintech Param.

Díky úspěšným implementacím v Pobaltí a nyní i v České republice a Polsku vidíme obrovský potenciál pro další rozvoj a rozšiřování naší platební platformy a budujeme tak svět platebních možností pro každého, uvedl Pavel Sokolovas, spoluzakladatel společnosti Kevin.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).