Eileen již brzy na Disney+

Filmy Knihy Novinky

V květnu dorazí na Hulu psychologické drama s Anne Hathaway.

Filmové drama natočené podle knižní předlohy Ottessa Moshfegh si odbylo svou premiéru na Filmovém festivalu v Sundance už v lednu tohoto roku, teprve teď se ale dostane také na streamovací platformu.

Vánoční sezóna nabízí malou radost pro Eileen Dunlop, nenáročnou, ale rozrušenou mladou ženu uvězněnou mezi svou rolí opatrovnice svého otce alkoholika v domě, jehož bída je všem v sousedství dobře známá, a denní práce sekretářky v chlapecké věznici plné své vlastní každodenní hrůzy.

Eileen, pohlcená záští a sebepohrdáním, zmírňuje své ponuré dny zvrácenými fantaziemi a sny o útěku do velkoměsta. Mezitím si plní noci a víkendy krádežemi v obchodech, pronásledováním nadšeného vězeňského dozorce jménem Randy a uklízením nepořádku svého otce.

Když se na scéně objeví bystrá, krásná a veselá Rebecca Saint Johnová jako nová poradkyně ve věznici, Eileen je okouzlena a ukáže se, že není schopna odolat tomu, co se na první pohled jeví jako zázračně začínající přátelství. Ale její náklonnost k Rebecce ji nakonec přivede ke spoluúčasti na zločinu, který předčí její nejdivočejší představy.

Díky traileru víme, že se film objeví na zahraničním Hulu už 10. května, takže lze předpokládat, že se v podobném termínu anebo o něco později filmu dočkáme také na domácí platformě Disney+. Nechme se překvapit.

Zdroj informací a obrázků: CoveredGeekly.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge