InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Závěrečný koncert žáků ZUŠ

    pondělí 27.5 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

  • Vejšlap (Divadlo Ungelt)

    pondělí 27.5 19:00 - Sál Záložna, Žižkovo náměstí Mladá Vožice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baseballisté Hluboké nad Vltavou o víkendu nebodovali

HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – Po deseti zápasech jsou na posledním osmém místě extraligy. Baseballisté Sokola Hluboká nad Vltavou s výsledky na startu nového ročníku nemohou být spokojeni. Svěřenci hrajícího trenéra Martina Mužíka jsou aktuálně poslední s bilancí dvou výher a osmi porážek (PCT 0.200). O uplynulém víkendu Jihočeši, kteří bojují mezi elitou už čtvrtým rokem, třikrát prohráli s Hrochy Brno, kteří se tím pádem posunuli na čelo soutěže po bok Třebíče. Oba týmy mají bilanci 7–3 (0.700). Třetí jsou brněnští Draci.

Jediný jihočeský zástupce mezi elitou dokázal s Hrochy sehrát dva zápasy ze tří vyrovnaně a byl ve hře o body až do posledních směn, ale ani jedna koncovka nevyšla. V pátek na Hluboké domácí prohráli 4:7, poté v sobotu na Moravě nezapsali jediný úspěšný doběh (0:5) a nejatraktivnější bitva se odehrála v neděli. Hlubočtí Sokolové začali skvěle, v první směně hned zapsali čtyři úspěšné doběhy, ve čtvrté přidali další tři, v páté jeden a po polovině utkání drtili svého soupeře 8:3! Zvrat ale přišel s šesté směně, kdy Hroši dokonale otočili výsledek šesti doběhy a ve zbytku zápasu už si náskok podrželi – 10:9.

V dalším kole si Hluboká pokusí zlepšit nelichotivou bilanci proti Tempu Praha. Hraje se v pátek 10. května od 19 hodin v hlubockém podzámčí a v sobotu 11. května od 13 hodin v Praze. Tempo je v tabulce aktuálně šesté (3–6, PCT 0.333).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace