Oslavte Den Matek ve velkém stylu

Když se blíží tento speciální den, hledáme způsoby, jak udělat našim maminkám nebo babičkám radost a ukázat jim, jak jsou pro nás důležité. A co by mohlo být lepším dárkem než den plný odpočinku, péče a zážitků pro všechny smysly, které nabízí právě Wellness Infinit Sen?

Ve chvíli, kdy vkročíte do Wellness Infinit Sen, ocitnete se v úplně jiném světě. Je to jako vstoupit do oázy klidu, kde čas zpomaluje a starosti se rozplynou. Každý kousek tohoto exkluzivního wellness komplexu je navržen tak, aby vám poskytl dokonalý odpočinek a obnovil vaši energii.

Jedním z největších lákadel je obrovské množství různých saunových zážitků, které Infinit Sen nabízí. Mezi nabízenými saunami najdete tradiční finskou saunu, která je ideální pro hluboké prohřátí těla a uvolnění svalů. Bylinkovou saunu, kde se mísí vůně bylin a éterických olejů, což napomáhá uvolnění mysli a harmonizaci těla, medovou saunu nebo solnou pro remineralizaci organismu.

Pokud sezení v tiché sauně není nic pro vás, neměli byste vynechat saunové rituály, které přinášejí další rozměr zážitku. V rámci těchto rituálů se saunový mistr postará o to, abyste zažili opravdový pocit osvěžení a oživení. Teplotní změny, aromaterapie a chladivé procedury se střídají, čímž se podporuje cirkulace krve, detoxikace těla a uvolnění mysli.

Po ochlazení si vaše tělo zaslouží hydrataci, proto doporučujeme, aby se vaše kroky vydaly směrem k baru, kde si můžete dát fresh nebo si třeba na tento speciální den přiťuknout proseccem. Bublinky rozhodně nejlépe chutnají v bublinkách, proto si nezapomeňte sbalit plavky, a ponořte se do příjemně teplého, nově otevřeného, termálního bazénu.
K dokonalému uvolnění už chybí jenom masáž, jako překvapení pro maminku. Objednat jí můžete jednu z mnoha relaxačních, antistresových nebo aromaterapeutických masáží.

Ale nejde jen o jednotlivé procedury. Hlavní je kvalitně strávený společný čas. Můžete si společně užít klidný okamžik ve společné relaxační zóně a sdílet radost ze společných momentů. A po skončení vašeho relaxačního dne si můžete dopřát lahodnou večeři hotelové restauraci nebo zůstat přes noc v luxusním pokoji a prodloužit si svůj pobyt ve světě pohody a harmonie.

Takže letos udělejte Den matek nezapomenutelným a vydejte se na den nebo víkend relaxace a pohody do Wellness Infinit Sen. Vaše maminka si zaslouží jen to nejlepší.

al

Foto: Archiv Wellness Infinit Sen