Čtvrtek , 23. 05. 2024

Vladimír

Madonna zaznamenala historický úspěch v Riu: Její koncert si nenechalo ujít 1,6 milionu fanoušků

Madonna opět dokázala, že je nekorunovanou královnou popu, když na závěrečném koncertě svého celosvětového turné na pláži Copacabana v Riu přilákala neuvěřitelných 1,6 milionu diváků. Koncert plný jejích největších hitů nejen oslavil čtyřicet let její hudební kariéry, ale zároveň se zapsal do historie jako jedna z nejvýznamnějších hudebních událostí na této proslulé pláži.
Madonna
Zpěvaččino vystoupení údajně vidělo až 1,6 milionů fanoušků.

06. 05. 2024

06. 05. 2024

Madonna úspěšně zakončila své světové turné v Riu

Madonna přilákala obrovské množství diváků na svůj bezplatný koncert na proslulé pláži Copacabana v Rio de Janeiro. Tento koncert byl závěrečnou zastávkou jejího světového turné, které trvalo od loňského října a sloužilo jako oslava čtyřiceti let na hudební scéně. Podle magazínu Deadline se Madonnino vystoupení účastnilo až 1,6 milionu lidí, což překonává návštěvnost mnoha předchozích koncertů na této lokaci.

Repertoár plný hitů

Koncert zahájila Madonna písní “Nothing Really Matters” z roku 1998 a během večera představila řadu dalších svých hitů, včetně “Like a Virgin”, “Hung Up” a “Like a Prayer”. Na pódiu se jí přidali i populární brazilští umělci jako Anitta a Pabilo Vittar, což jen zvýšilo atraktivitu celého večera. Tento výběr písní jasně ukazuje, jak široký repertoár má zpěvačka k dispozici po desetiletích úspěšné kariéry.

Madonna
Zpěvačka předvedla největší show.

Historie a význam Copacabany

Copacabana je oblíbené místo pro pořádání velkých koncertů, což dokazuje i předchozí návštěvnost. Naposledy zde před Madonna v roce 2006 vystoupili Rolling Stones pro 1,2 milionu fanoušků. Největší návštěvnost však zaznamenal v roce 1994 Rod Stewart s rekordním počtem čtyř milionů lidí. Koncerty na této pláži jsou známé nejen díky své velkoleposti, ale i ikonickému výhledu na moře a město, což přispívá k jedinečné atmosféře akcí.

Na celý koncert se můžete podívat zde.

Madonnin koncert tak nejen že ukončil její celosvětové turné, ale zároveň se zapsal do historie jako jeden z nejvýznamnějších hudebních večerů na Copacabana pláži. Celkově, Madonna opět potvrdila svou pozici ikony pop music, přičemž její koncert pod širým nebem se stal nezapomenutelným zážitkem pro miliony jejích fanoušků.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Ilona Csáková vydává nový singl Afrodiziaka

K TÉMATU  Česk lev 2024: Simona Peková a film Bratři získali hlavní ocenění

Od zpěvačky Spice Girls k módní návrhářce a matce čtyř dětí: Victoria Beckham slaví 50 let

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mezi nejznámější ženy Ruska se rozhodně řadí kosmonautka, první žena ve Vesmíru. Valentina Těreškovová má zajímavý životní příběh a dodnes se dokonce politicky angažuje ve své milované zemi. Podívejte se na její zajímavý život i současnost.
Tuhé mýdlo zná každý. Z našich domácností jej vytlačilo mýdlo tekuté, takže klasická tuhá mýdla jsme si zvykli dávat tak maximálně do skříně pod oblečení, aby nám ho hezky provonělo. Jenže v poslední době se k nám zase vrací, a nejen mýdlo tuhé ale na trhu se objevily i tuhé šampony na vlasy.
Alkohol je obecně velmi kalorický, proto ho výživoví poradci v rámci hubnutí moc nedoporučují. Jak moc může občasná sklenka vína ovlivnit vaše snažení? Co na to říkají odbornice na hubnutí a zdravý životní styl?
Máme tu nový rok, nejspíš jste si stanovili různá předsevzetí a jedno z nich může být právě cvičení. Možná jste se ale pokoušeli cvičit už dřív, ale moc dlouho vám to nevydrželo. Anebo jste se k tomu nakonec ani neodhodlali. Čím to vlastně je? A jak to jednou provždy vyřešit a doopravdy se cvičením začít? Pojďme si o tom něco povědět!
O pleť pečuje téměř každá žena. Ačkoli se trendy i postupy mění, panují v rámci tohoto tématu mnohé mýty, kterým nevěřily jen naše babičky, ale i mnohé z nás. A dodnes jim bezmezně věříme. Které to podle odborníků na kosmetiku jsou?
O botoxu a jeho účincích se hojně mluví, kosmetické úpravy botoxem jsou skloňovány v médiích a zejména celebrity si v těchto úpravách libují. Ale už zdaleka nejen slavné tváře jeho magii podlehly. Ovšem i když se díky botoxovým injekcím můžete zbavit vrásek, čímž jistě alespoň na chvíli vizuálně zastavíte stárnutí, ne vždy je to výhra.
Víte, jakou sexuální polohu preferuje váš protějšek? Pokud vyžaduje stále hlavně jen jednu polohu při milostných hrátkách, velice snadno si podle toho můžete vyložit, s kým máte tu čest.
V chladných dnech jsme zahalení od hlavy až k patě. A právě o tu patu jde. O obě. Aby nebyly stejně jako uzavřené boty v kanceláři nebo třeba v kině cítit. Je to trapas.
Že gejši jsou neoddělitelně spojené s Japonskem ví mnoho těch, kteří se alespoň trochu zajímají o kulturu a svět obecně. Také se ví, že hlavním úkolem gejš bylo především pobavit své klienty tancem, zpěvem, čajovým obřadem, konverzací a dalším programem nezbytným pro kulturní a zajímavou zábavu. O prostituci se v souvislosti s gejšami téměř nedá hovořit.
Někdy se začnou velmi brzy objevovat jisté známky, které nám napoví, že je něco v nepořádku.
Na oslavu svých 65. narozenin, které Peter Nagy, legendární slovenský zpěvák a frontman kapely Indigo, slavil 9. dubna, chystá ve velkém stylu koncert v pražské Lucerně. Tato výjimečná událost přinese na jednom pódiu jeho největší hity, jako jsou "Kristínka iba spí", "Láska je tu s vami", a další, které si získaly srdce posluchačů napříč generacemi.
Zimní zahrady jsou u nás stále více oblíbené. Kdo by si nechtěl užívat sluníčka a přirozeného světla i v době, kdy venku panuje zima. Vybudováním zimní zahrady navíc zvětšíte svůj obytný prostor a vznikne tak příjemné spojení s přírodou. Pokud je prostor i vytápěný, nic vám nebrání trávit zde váš čas kdykoliv. Jakou si vyberete?

Výběr článků

Co vede vegetariány k jejich rozhodnutí přestat jíst maso? Co toto rozhodnutí do jejich života přinese a jak jsou na tom zdravotně oproti zbytku populace? Podívejte se na rozhovor s veganem a vegetariánkou, kteří se rozhodli ze dne na den přestat jíst maso.
Využití zubní pasty se ani zdaleka nemusí týkat jen natolik běžné činnosti, jakou je čištění zubů. Většina z nás má tubu zubní pasty na umyvadle v koupelně, ale koho by napadlo vyčistit s ní například kohoutky?
V dnešní době si již neumíme představit náš každodenní život bez přítomnosti smartphonů, internetu a neustálého chatování. Vždy tomu tak ale nebylo a tyto formy komunikace se staly našimi každodenními partnery až na konci 20. století. Představte si ale, jak by se historie odvíjela, kdyby tyto technologie byly dostupné před stovkami nebo dokonce tisíci let? Jak by mohly změnit život známých hrdinů z minulosti a populárních literárních postav? Pokud by známé literární postavy používaly Viber, jednu z nejpopulárnějších komunikačních aplikací na světě, jejich příběhy by se třeba odvíjely zcela jinak.

Nepřehlédněte

Jakou nohou jste vkročili do nového roku? I když se zdá být letošní rok stejný jako loňský, několik změn už začalo platit. Mluvíme předně o finančních změnách, kterých letos bylo víc než dost. Otázku je, jestli k řadě z nich muselo vlivem koronavirové krize a velkého schodku ve státním rozpočtu dojít. V každém případě k nim došlo a my vám přinášíme velký přehled.
Rodiče ve snaze dopřát svým dětem to nejlepší kupují často hraček víc, než je potřeba. Na trhu existuje spousta hraček a děti chtějí často všechny, které v obchodě vidí. Podle čeho vybrat hračky, které děti zaujmou a vydrží si s nimi hrát dlouhé hodiny?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek