Vrcholí přípravy prestižního předávání 6. ročníku ankety Podcast roku a vy můžete být poprvé u toho!

Vrcholí přípravy prestižního předávání 6. ročníku ankety Podcast roku a vy můžete být poprvé u toho!
2024-05-06T16:35:09+02:00
• 6. 5. 2024

Zdroj: DALL E

Blíží se 6. ročník prestižní ankety Podcast roku, která každoročně oceňuje nejlepší z nejlepších v české podcastové scéně a zároveň oslavuje excelenci a inovaci v oblasti podcastingu v České republice. Letošní ročník je o to významnější, že přináší několik významných novinek, které posouvají celou událost na zcela novou úroveň.

Anketa Podcast roku umožňuje posluchačům i tvůrcům uvědomit si dynamicky se rozvíjející scénu podcastů a ocenit ty, kteří se nejvíce zasloužili o její obohacení. Slavnostní vyhlášení vítězů Podcastu roku 2024 se uskuteční 17. června 2024 od 19:00 hodin na scéně Občanské plovárny v Praze a poprvé v historii bude otevřeno široké veřejnosti. Tento večer plný inspirace, skvělé zábavy a nezapomenutelných zážitků bude moderovat charismatický Lukáš Hejlík. Očekávejte například exkluzivní talkshow Lukáše Hejlíka, živá vystoupení a další zajímavá setkání. Vstupenky na slavnostní vyhlášení je možné zakoupit za 450,- Kč online na webu Podcast roku.

V minulém roce jsme zaznamenali rekordní účast, kdy se ankety zúčastnilo více než 125 000 hlasujících. Tento ohromující počet hlasů nejenže odráží rostoucí popularitu podcastů mezi českými posluchači, ale také podtrhuje významnou roli, kterou tento formát hraje v našich životech. Podcasty mají jedinečnou sílu spojovat lidi, poskytovat nové perspektivy a rozšiřovat obzory. Anketa Podcast roku je oslavou této rozmanitosti a příležitostí pro všechny, aby vyjádřili svou podporu a uznání tvůrcům, kteří investují svůj čas, vášeň a talent do tvorby obsahu, který nás vzdělává, baví a inspiruje,“ říká Lubor Zoufal, Chief Digital Officer/Active Radio & Czech News Center.

Od 6. května až do 6. června 2024 bude mít veřejnost jedinečnou možnost hlasovat pro své oblíbené podcasty na webových stránkách https://www.podcastroku.cz/ v 9 kategoriích: Zpravodajství a publicistika, Talk Show, Zábava, Životní styl a zdraví, Vzdělávací, True Crime, Sport, Byznys a osobní finance, Veřejnoprávní.

Pořadatelé ankety – Active Radio a Český Rozhlas budou letos vybírat dva objevy roku a třetí vybere Lukáš Hejlík. Cílem je ocenit nové podcasty vzniklé za posledních 12 měsíců, které jsou něčím unikátní. Scéna Občanské plovárny bude hostit nejen předávání ocenění Podcast roku, ale předcházet jemu bude i speciální talkshow, kterou na místě provede Lukáš Hejlík s Ivanou Veselkovou. Zvát si budou exkluzivní hosty, jak jinak, než z podcastové scény.

Lukáš je herec, moderátor, autor projektu Listování, Gastromapa či podcastu Velká žranice a hlavně velký podcastový fanoušek. Ivana je spoluautorka zábavných podcastů Buchty a Brambora s vejcem, specialistka na online marketing.

Věříme, že i letošní ročník ankety Podcast roku 2024 bude skvělou oslavou kvalitní podcastové tvorby. Děkujeme všem za podporu, těšíme se na vaše nominace a že se společně potkáme na vyhlášení, zve k účasti na podcastové oslavě Jiří Malina, ředitel Marketingu a digitálních služeb Českého rozhlasu. 

Anketu Podcast roku pořádá skupina Active Radio a.s. a Český rozhlas.

Hlavním partnerem letošního ročníku jsou opět Seznam Zprávy.

Dalšími partnery jsou Czech News Center, EVROPA 2, Frekvence 1, Youradio Talk, mujRozhlas a České Podcasty.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

PanzerGlass S24 MP Mraz 1
PanzerGlass S24 MP Mraz 2

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat