Celebrity

6. května 2024 16:05

Josef Šťastna

Charlotte Štiková sepsula rodinu. Táta je pro mě teď cizí, máma mě nachytala

Někdejší hvězda reality show VyVolení a influencerka Eva Feuereislová (34) si do svého podcastu Freak Show pozvala Charlotte Štikovou, která prozradila, jak se s ní věci skutečně mají. Promluvila především o situaci s rodinou, kdy má pocit, že máma na ni nachystala léčku a tátu jako by celý život neznala. Šanci na obnovení vztahů naopak vidí u sestry Ornelly Koktové.

Když se v dubnu objevily šokující fotografie Charlotte Štikové, na nichž vypadala na krůček od zhroucení, lidé začali okamžitě spekulovat o tom, že užívá drogy. To nakonec ona sama také potvrdila. Její matka Monika Binias pak ve svém podcastu odvyprávěla její příběh a také ji pozvala na rozhovor, který dosud nevyšel. Podle nejmladší z klanu Štiků se k ní ale matka nezachovala vůbec fér. Do účinkování ji prý donutila.

Léčka od mámy

„Já jsem byla v šoku, když jsem slyšela, že něco začala vydávat ven. Já si myslím, že se mají dávat druhé šance, takže já jsem tomu dala šanci, začaly jsme se teď bavit, viděly jsme se právě před nějakou dobou. A teď si říkáš, že se člověk nějak nachytal, já to nechápu. Pak jsem viděla, že zase jela bomby… Já si myslím, že tyhle věci se mají rozebírat v soukromí, doma, v té rodině. Ne že najednou, bez mého vědomí, tohle ta máma rozpoutala,“ řekla v podcastu Freak Show.

„Kontaktovala mě s tím, že bych se tam mohla vlastně očistit a že mi s tím pomůže. Když tě takhle pozve tvoje máma, tak ti nedochází, že by v tom byla nějaká léčka. Takže na ten podcast jsem přišla a myslela jsem si, že nemá nekalé úmysly a pak nad tím přemýšlíš, dozvíš se, co vyšlo za ten článek. Já jsem v tom podcastu ani neměla být, já jsem šla jenom za mámou,“ vysvětlila Charlotte.

Čtěte také: Charlotte Štiková čelí nařčení, že je zlodějka. Sebrala prý tisícovku ženě z Moravy

Hovořit o mámě nebylo pro blond krásku v nesnázích vůbec jednoduché. Přiznala například, že máma za ní neplatí dluhy, jak tvrdí. Nechápe, kde došlo ke zlomu. „Vzpomínám si na to dětství, že byla fajn, a teď je takhle…“ řekla krátce, než se rozplakala. Nadále už mámu nechtěla příliš rozebírat a moderátorka podcastu Eva Feuereislová jí vyhověla.

Víra v usmíření

Charlotte dále odhalila, že se svou sestrou a jejím manželem se nestýká proto, že když začaly věci jít z kopce, byla vykradena, ale od nich se nedočkala pomoci. Ba naopak se k ní měli otočit zády a dle jejích slov ji trestali za to, že jí bylo ublíženo. To, že padla na dno a neměla v jedné ze svých nejbližších oporu, ji mrzí. V případě Ornelly Koktové ale stále doufá v usmíření.

„Teď taky nejsme nějak v kontaktu, ale chci se začít zase bavit, to určitě. Ale taky tam mám nějakou křivdu. Viděla jsem ji naposledy na Vánoce. Jak říkám, mají se dávat další šance, taky vím, že nejsem dokonalá, že jsem na některé věci nereagovala adekvátně, ale chtěla bych to udobřit. A chybí mi hlavně děti a tak,“ prozradila.

Zrádný otec

Když byla vysílána reality show Štiky, mnozí Michala Štiku jakožto hlavu rodiny litovali. Na obrazovce působil mile, jako by ani netušil, za co neustále dostává nejen od manželky sodu. Charlotte ale nyní odhalila, že s jejím otcem se mají věci trochu jinak a lidé by zírali, kdyby věděli, jaký je doopravdy. Právě s ním už vztahy navázat nechce.

„S tátou v kontaktu taky nejsem. Tam je největší paradox, že všichni říkají, jak tatínek musí být hodný, že je to takový Méďa Béďa, ale zdání klame. Ten mě zklamal na plné čáře. Naprosto nepochopím tohle chování, je to jako kdybych ho celý život neznala. Je to pro mě cizí člověk a s ním se začít bavit chuť rozhodně nemám. Vůbec,“ řekla rázně. Následně vysvětlila, čím jí ublížil.

Čtěte také: Drogy a noc mezi narkomany. Monika Binias popsala život dcery Charlotte. Její táta je v šoku

„Zjistila jsem, že o mě vykládá šílenosti. Mám to potvrzené i od Orny. Říká cizím lidem takové šílenosti… i kdyby to byla pravda, což není, tak se tyhle věci neříkají. Tohle normální rodič o svém dítěti nikdy neřekne. Beru ho jako cizího člověka, vůbec ho nechci vidět. Pro mě je nepochopitelné, že tam není žádný předešlý rozpor,“ dodala.

Vypočítaná strategie

Michal Štika se dnes už v médiích příliš neobjevuje, kdo ho ale sleduje na sociálních sítích, stále může mít dojem, že jde o dobrého otce a snad ještě lepšího dědečka. Jeho mladší dcera si ale myslí, že celé jeho působení je dobře vypočítaná strategie.

„Jak na Orny tak na mě vždycky většinou kašlal a najednou se stará. Koukala jsem, že dával fotky na Facebook a podle mě to dělá jen kvůli tomu, aby si měl na ty sociální sítě co dát. Aby to rádoby natřel mámě, že on může vidět ty malé a ona ne,“ dodala Charlotte Štiková.

Podívejte se na Charlotte v reality show Štiky:

Sdílejte článek
Štítky drogy rodina Ornella Koktová štiky Charlotte Štiková Monika Binias Ornella Štiková Michal Štika Eva Feuereislová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.