TOPlist

Moc dlouho neváhejte! LIDL pořádně zlevnil městské elektrokolo

LIDL elektrokolo sleva
  • Lidl má v pořádné slevě další elektrické kolo
  • Je určené k jízdě po městě a má 250W motor
  • Dá se snadno složit a momentálně stojí jen 19 999 Kč

V internetovém obchodě Lidlu můžete kromě bezdrátových sluchátek nebo řady produktů chytré domácnosti sehnat i věci, které byste v něm hned tak nečekali. Nedávno měl prodejce ve slevě horské elektrokolo a nyní můžete za krásnou cenu pořídit skládací elektrické kolo do města. Z původních 29 999 Kč cena spadla na pouhých 19 999 Kč. Moc dlouho ale neváhejte, zásoby jsou omezené.

Elektrokolo SachsenRad F12 bylo sestavené v Evropě a pro své konstrukční a související vizuální provedení obdrželo ocenění poroty iF Design Award. Jeho rám je vyroben z lehkého magnezitového odlitku, díky čemuž váží pouze 19 kilogramů. Na zadním kole naleznete odpruženou vidlici, která spolu s polstrovaným sedlem zajistí pohodlí i při jízdě na ne zrovna uhlazeném terénu (příkladem mohou být žulové kostky v městských centrech).

Kolo pohání motor s 250W výkonem poskytujícím 3 úrovně asistence které vaše šlapání podpoří až do rychlosti 25 km/h. Přepínat mezi nimi je možné pomocí LCD displeje, kromě něhož je součástí výbavy také přední i zadní LED osvětlení. Dále je povinností zmínit 188Wh baterii, díky níž kolo dovede ujet až 50 kilometrů. Brzdy naštěstí nejsou ráfkové, ale kotoučové.

lidl elektrokolo sleva (1)

SachsenRad F12, disponující 16palcovými koly, lze snadno složit stiskem skládacího zámku. Nechtěnému rozložení během přepravy zabraňuje magnetický držák. Po koupi vám kolo přijde již smontované.

Cena: 19 999 Kč

Koupili byste si elektrokolo z Lidlu?

Adam Kurfürst
O Autorovi - Adam Kurfürst

Adam studuje na gymnáziu a technologické žurnalistice se věnuje od svých 14 let. Pakliže pomineme jeho vášeň pro chytré telefony, tablety a příslušenství, rád se… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)