Pamatujete si na vysílání soutěže SuperStar? Druhý ročník této pěvecké soutěže vyhrál nepřehlédnutelný, leč skromný, hudební talent Vlasta Horváth

Tehdy mladého zpěváka soutěž vystřelila do hvězdného nebe a jeho kariéra se začala slibně rozjíždět. Fandila mu i jeho mladičká přítelkyně, která ho všude doprovázela. I později při něm stála v nejnáročnějších chvílích života. 

Dnes už jsou tito dva rodiči dvou dospělých dcer LindyAlžběty. Skromný Vlasta se neukazuje ve společnosti příliš často, protože si rád užívá odpočinek mezi koncerty a účinkováním v muzikálech. 

Své soukromí si raději střeží, ale právě jeho žena je tím iniciátorem, který ho vytáhne někam ven do společnosti na nějakou zajímavou akci. Občas se takto spolu někde objeví, a na první pohled působí velice spokojeným dojmem.

Zdroj: Youtube

Dívka z cukrárny

Seznámili se v Čerčanech, odkud zpěvák pochází, a kde se také narodil. Tehdy Markéta byla ještě mladičká studentka, a byla na praxi v místní cukrárně, kam Vlasta rád chodil. 

Zpěvák se netají tím, že miluje sladké, a tak navštěvoval oblíbenou cukrárnu velmi často. Nejdřív kvůli sladkostem, časem kvůli pohledné blondýnce, která se mu zalíbila.

Jejich příběh lásky začal podle muzikantových slov tím, že si objednal čaj. Markéta mu tehdy naservírovala pouze horkou vodu. Usměvavý zákazník se vůbec nezlobil, naopak to prý mezi nimi tehdy zcela zásadně zajiskřilo.

Potom následovalo romantické rande a dodnes spolu vypráví tuto jejich společnou historku ze svých začátků. Vlastovi se líbilo, jakou má Markéta skvělou povahu. Příjemná a milá dívka si získala navždy jeho srdce.

Zpěvačku bych nechtěl

Horváth se netají tím, že by nechtěl žít s žádnou umělkyní. Váží si toho, že Markéta je normální ženská, která má všechno v hlavě srovnané a je stabilní. Podle jeho slov mu dříve jeho partnerka říkala, že má komplikovanou osobnost jako umělec.

Pokud je ve vztahu jeden člověk se složitější citlivou povahou, je fajn, když ho ten druhý racionálnější umí podržet při zemi. Je tady pro něj, aby ho uklidnil, když je potřeba a logicky pomohl vyřešit náročnější životní situace.

Dlouholetou partnerku Markétu Mickovou požádal po letech chození o ruku a vzal si ji za ženu. Svatba byla na krásném zámku Konopiště, kam se sjela nejen rodina a přátelé, ale i zpěvákovi sklaní fanoušci.

Uběhlo mnoho let, během kterých přišly na svět dvě krásné dcery Linda a Alžběta. Obě jsou už dnes velké slečny. Jejich rodiče působí stále zamilovaně a spokojeně. Podle umělce je to tím, že se navzájem respektují, tolerují a mají k sobě úctu.

Něco na tom určitě bude, protože tento harmonický pár přežil mnoho rozpadů manželství a vztahů kolem sebe. Možná si z nich můžeme vzít příklad, protože Vlastovy rady evidentně fungují. Pojďme si zopakovat ta kouzelná slova tolerance, úcta, respekt.

Zdroje: www.extra.cz, www.extra.cz, https://cs.wikipedia.org