• Fashion News  • Mondaily: UV gelové laky NEONAIL konečně v Česku!

Mondaily: UV gelové laky NEONAIL konečně v Česku!

NEONAIL, přední mezinárodní značka v oblasti UV gelových laků, konečně oznámila svůj vstup na český trh. NEONAIL nabízí širokou škálu barev a efektů UV gelových laků včetně doplňků pro manikúru a pedikúru (až 400!), kterou si můžete snadno vytvořit sami bez návštěvy profesionálního salonu. A co víc – vydrží vám až 21 dní. Nabídka NEONAIL je od 22. dubna k dispozici ve vybraných dm drogeriích, konkrétně dm drogerie v OC Atrium Flora a Centru Černý Most v Praze, dm drogerie Nádražní 2065/2 v Karviné a dm drogerie Za Otýlií 2885/5 v Českých Budějovicích nebo si můžete vybrat rovnou online na neonail-shop.cz.

Onest mění balení. Kosmetiku nově najdete v 100% rozložitelném obalu.

100% přírodní kosmetika ve 100% přírodním obalu. Značka Onest uvedla koncept, jímž se do prodeje jako první vrací bestseller Onest – multifunkční One face cream. Redesignovaná krabička je vyrobena bez použití syntetických přísad z vláken sběrového a následně recyklovaného papíru PCW (Post- Consumer Waste) a z vláken mořských řas, která zbyla jako odpad po primárním zpracování. Experimentální koncept krabiček Onest se postupem času promítne do celého kosmetického sortimentu, bude fluidní, proměnlivý a prozkoumá možnosti papíru jako obalového materiálu. Za architekturou nových papírových krabiček stojí papírnické Studio Činčera.

Spiky Mary Janes, claw clogs nebo platformové sandály? Zkuste Collina Strada x UGG.

Vytáhněte na světlo světa své stylové drápky. Kolekce Collina Strada x UGG se po premiéře na nedávné přehlídce pro jaro/léto 2024 totiž oficiálně dostala na trh. Těšit se můžete na excentrické kousky jako jsou ostře zdobené Mary Janes, květinové sandály GoldenGlow, claw clogs nebo platformové sandály. Kolekci doprovází lookbook z pláže, protože tam byste si tyhle kousky rozhodně nevzali. Nebo ano?