Bydlení Byty Chaty Domy Inspirace pro bydlení Interiér Ložnice

MODERNÍ MANŽELSKÉ POSTELE Z MASIVU

Napsáno angelo

Při zařizování ložnice se setkáte s velkým množstvím výběru manželské postele. Do popředí se stále více dostávají postele z masivního dřeva, které poskytnou nadstandardní komfort při spaní a odpoledním odpočinku.

Materiál, ze kterého jsou právě tyto masivní manželské postele vyrobeny je borovice, buk a dub. Ty jsou významné pro své uklidňující účinky, antistatické vlastnosti, pevnost a dlouhou životnost. V kombinaci s kvalitní matrací si zaručíte pohodlné spaní a nekonečně dobrý pocit zregenerování.

Manželské postele 180×200 cm s úložným prostorem jsou perfektním kusem nábytku do menších ložnic. Úložný prostor se nachází ve formě zásuvky, nebo pod roštem, který se snadno otevírá. Můžete jej tak využít k uskladnění ložního prádla a peřin. Hitem se stávají také manželské čalouněné postele 200×200 cm, které kromě kvalitního spánku i vypadají perfektně.

Čalouněné čelo dodá ložnici atraktivní vzhled a zákazníkovi poskytne pohodlnou, měkkou opěrku při čtení knihy a sledování TV. Vysoká manželská postel z masivu, je zase oblíbenou pro starší lidi a lidi s problémy páteře. Z takové postele se výborně vstává a pohodlně se do ní sedá. Manželské postele s baldachýnem okouzlí zejména milovníky atypického nábytku a soukromí. V ní budete mít podle studií nejkvalitnější spánek. Ten zajistí právě baldachýn, který vás ochrání před hlukem a hmyzem.

Dřevěné manželské postele 160×200, 180×200 a postele z masivu 200×200, ocení všichni milovníci kvality. Lze je snadno sladit s dalším nábytkem, i těm, který už doma máte. Masivní postele zapadnou do každého interiéru. Vybrat si můžete také manželské postele ve skandinávském a rustikálním stylu. Ale přijdou si na své i zastánci klasiky či moderního designu.

Vyberte si postel na míru online, aniž byste museli navštěvovat showroom. Pokud si však chcete materiál ohmatat, tak některé e-shopy (např. drevko) rádi pošlou vzorník barev i dřeva.

About the author

angelo

Leave a Comment